Nem mondható, hogy könnyű ellenfél vár a Kaposvárra a bajnokság első fordulójában, Sisa Tibor fiai ugyanis a Fradit fogadják. A csapat fiatal játékosa, Balázs Benjámin azonban nem bánja, hogy rögtön nagy kihívás vár rájuk – írja az nb1.hu.

 – Jobban szeretem nehéz ellenféllel kezdeni a bajnokságot, így nem bánom, hogy már az első fordulóban játszunk a Ferencvárossal – kezdte Balázs. – A Fraditól most egyébként is többet várnak el, és még inkább reflektorfényben van az EL miatt, így nagyobb lesz rajta a nyomás. Sok egykori kaposvári játékos is van most a zöld-fehérek keretében, azonban a pályán nincs barátság, ezért ennek nem lesz különösebb jelentősége. Ami a saját állapotomat illeti, jó erőben leszek a bajnokság kezdetére. Bár egy-két edzést ki kellett hagynom egy kisebb vállsérülés miatt, nincs akadálya, hogy az első fordulóban majd pályára lépjek.

Ide kapcsolódó hír, hogy a Fradiban kölcsönben szereplő Oláh Lóránt nem léphet pályára a Rákóczi elleni mérkőzéseken a két klub megállapodása értelmében.