A dorogi Buzánszky Jenő Stadionban lép pályára csapatunka a Merkantil Bank Liga őszi utolsó, 19. fordulójában. A vasárnap 13 órakor kezdődő találkozót a dorogiak YouTube csatornája közvetíti élőben.

 

Továbbra is nehéz helyzetből várja csapatunk a bajnoki mérkőzéseket, hiszen a keret nagy része még mindig karanténban van a koronavírus fertőzések okán. A Dorogi FC elleni találkozóra is jobbára a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia U19-es csapatának növendékeivel készül együttesünk.

– A fiatalok a Soroksár elleni meccsen szembesülhettek azzal, hogy milyen a felnőtt bajnokság – nyilatkozta  Kostorják Zsolt, csapatunk kapusedzője. – Még úgy is, hogy az iramot nem tapasztalhatták meg, az ellenfél ugyanis nagyon sportszerű volt és nem gyakorolt akkor nyomást, mint amit valójában tudott volna. A Dorog valószínűleg ezt nem fogja bevállalni, hiszen a helyzetéből adódóan minden egyes pontra égető szüksége van. Arra számítok, hogy nekünk jönnek majd, de ennek megpróbáljuk megtalálni az ellenszerét.

Kostorják Zsolt hozzátette: van jó hír is, hiszen Ur László már bevethető lesz a mérkőzésen, melyen még több fiatalnak tid majd bizalmat szavazni a szakmai stáb.