Elbúcsúzott a Magyar Kupa küzdelmeitől a Rákóczi. Csapatunk 1-0-ra kapott ki a Gyirmót otthonában.

Az első percektől inkább a Gyirmót akarata érvényesült a pályán a Magyar Kupa 3. fordulójában, ahol a tét a legjobb 16 közé jutás volt. Hiába kezdett jól a házigazda, Albert Ádám nevéhez fűződött az első veszélyes lövés, ezt azonban fogta a hazaiak kapusa. A 13. percben Rusákot is megmozgatták kicsit a Gyirmót támadói, Paku lövését azonban ő is magabiztosan hárította. A következő helyzetig a 38. percig kellett várni, akkor azonban meg is szerezte a vezetést a Gyirmót, meg nem is. Andorka gólját ugyanis a játékvezető érvénytelenítette, mivel két labda is a pályán volt egyszerre. A félidő végén is inkább a Gyirmót volt aktívabb, ez akkor azonban még nem ért gólt.
Nem úgy, mint a második félidő első helyzetéből. A 48. percben elaludt a Rákóczi védelme, kontrázhatott a Gyirmót, Paku lépett ki a bal szélen, jól készítette le a labdát Andorkának, aki 7 méterről a kapu jobb oldalába emelt, 1-0. 
Sajnos a gyorsan jött gól még nagyobb Gyirmót fölényt eredményezett a második félidőben, így előttük adódtak az újabb helyzetek. Ilyen volt Csemer lövése is, Rusák azonban jól mozdult ki, így hárítani tudott. A rendes játékidő utolsó percében aztán jött a Rákóczi legnagyobb helyzete#!# Albert ívelt a kapu elé egy szabadrúgás után, Kovács Olivér jól tette bele a fejét a labdába, de a hazaiak kapusa bravúrral szedte ki a labdát a bal sarokból.
Gyirmót FC – Kaposvári Rákóczi FC 1-0 (0-0)
Vezette#!# Oláh G
Gyirmót#!# Deli – Madarász, Présinger, Kákonyi, Lengyel, Hajba, Balog, Sós (Papp 90.), Csemer, Paku, Andorka (Magasföld 65.). Vezetőedző#!# Sisa Tibor.
Rákóczi FC#!# Rusák – Földes, Lakatos, Bank, Kiss, Kovács O., Albert, Kozics (Dominic 76. ), Házi (Karacs 64.), Hampuk (Kovács T. 64.), Király. Vezetőedző#!# Márton Gábor
Gsz.#!# Andorka (48.)
Sárga lap#!# Lengyel (80.), illetve Hampuk (41.)

Sisa Tibor#!# Megérdemelten nyertünk egy nagyon küzdelmes mérkőzésen. Masszív ellenféllel játszottunk, akik megnehezítették a dolgunkat. Nincs pontos célkitűzésünk a sorozatban, szeretnénk minél tovább jutni, a Gyirmót egyszer már a nyolc legjobb csapat közé jutott, szeretnénk ezt a rekordot beállítani, illetve megdönteni.

Márton Gábor#!# Úgy érzem, egy szerencsésnek mondható góllal nyert a hazai csapat, a vékony keretünk miatt a fiatalokat vetettem be, akiktől visszakaptam, amit vártam, de ez ennyire volt elég.