Klubunk ebben az évben is szeretne jó példát mutatni, így ezúttal is csatlakoztunk a Nagy Kaposvári Összefogáshoz.

 

A 74nullanulla Alapítvány ebben az évben is elindította a Nagy Kaposvári Összefogás elnevezésű jótékonysági kampányát. A szervezők ebben az évben is egy oktatási intézmény, egy magánszemély és két családot számára gyűjtenek adományokat. Ehhez a jótékonyságra felhívó karkötők megvásárlásával csatlakozott csapatunk.

– Ebben az évben is nagy örömmel csatlakoztunk a kezdeményezéshez – fogalmazott Mayer Milán, csapatunk játékosa. – Az ünnepek előtt még fontosabb, hogy segítsünk másokon, ezt érzem a csapaton is, szívesen állunk egy jó ügy mellé.

 

Vadvirág Óvoda

A 74nullanulla választása ebben az évben a mernyei Vadvirág Óvodára esett, ahol 77 gyermek éli mindennapjait, közülük sokan hátrányos helyzetű családból származnak. Felülvizsgálatot követően több kültéri játékát is le kellett bontania, vagy át kell majd alakítania az intézménynek

Zsuzsa néni

Zsuzsanna 64 esztendős, immár 25 éve él egyedül Kaposvár külvárosában, havi 100 ezer forint rokkantsági nyugdíjból, egy fürdőszoba nélküli egyszobás épületben. Fával fűt, melyet minden alkalommal maga hasogat fel, majd cipel a házához, ami betegségei és ízületi problémái miatt hónapról hónapra egyre nehezebb. Mégis talán a legnagyobb fájdalma, valamint ami a legnagyobb veszélyt jelenti az idősebb korosztályra, és amire történetével szeretnénk is felhívni a figyelmet, az a magány…

Kende-család

A 12 éves Levente pici kora óta egy olyan súlyos betegséggel küzd, amelyre még az orvosok sem találják a megoldást. A fiú vastagbele nem működik megfelelően, pár éve ki is kellett vágni belőle 60 centimétert, azóta minden este bélmosáson esik át. A család már minden követ megmozgatott, hogy hazánkban vagy a környező országokban találjanak megoldást, most úgy tűnik sikerült is. Viszont a londoni kezelés számlája 11 millió forintra rúg, melyet már sikerült egy adományozó segítségével összegyűjteniük, viszont az ott tartózkodást, és a felmerülő plusz költségeket nincs miből fedezni.

Mezei-család

Szimonetta egyedül neveli két fiát, a 8 éves Ádámot és a 4 éves Zsombort. Nehéz körülmények között élnek egyetlen kis szobában Kaposváron, melyet egy idős úr ajánlott fel nekik. Zsombornál nemrég diagnosztizáltak autizmust, Ádám pedig az egyik fülére nem hall, valamint súlyosan allergiás, így különleges étrendre van szüksége. A kis család rendkívül szerény körülmények közt, csak segélyekből él napról napra, ám a sors csak egyre nehezebbé teszi számukra a hétköznapokat.

 

Bővebb információ a szervezők olvasható.

Köszönjük a támogatást a családok nevében is!

Pénzadománnyal a következő módokon járulhattok az összefogáshoz:

Utalással:

74nullanulla.hu Alapítvány / 11600006-00000000-84023506

FONTOS! A megjegyzésbe írd be: Adomány

Külföldi utalás esetén:

HU03 1160 0006 0000 0000 8402 3506

FONTOS! A megjegyzésbe írd be: Adomány