A hosszúra nyúlt ősz után pihenőre vonultak a kaposvári futballisták, a klubvezetésnek azonban vélhetően lesz még dolga az előttünk álló hetekben. Egyelőre nincsenek hírek távozókról, de ha valaki iránt érdeklődnek majd, a Rákóczi nem zárkózik el a tárgyalásoktól.

Illés János– Egyetlen egy játékos ügyében sem érkezett megkeresés az elmúlt időszakban, de ha bárkivel kapcsolatban érkezik egy jó ajánlat, asztalhoz ülünk a kérőkkel – mondta honlapunknak Illés János ügyvezető elnök. – Természetesen hajlandóak vagyunk egyeztetni Milan Peric eladásáról is. A támadót még másfél éves szerződés köti a klubhoz, de megfelelő ajánlat esetén nem zárkózunk el a tárgyalások elől. Egyelőre azonban nem érkezett konkrét megkeresés. 
Peric az ősszel 15 bajnokin 11-szer volt eredményes, és menedzsere szerint Belgiumból és Németországból is érdeklődtek már iránta. Illés János még elárulta#!# december közepén lesz egy megbeszélés a Rákóczi szakmai stábjával, és lényegében itt dől el, milyen változások várhatók a játékoskeretben a téli szünetben.