Mint arról beszámoltunk, csapatunk becsülettel helyt állt az OTP Bank Liga NB I. nyitófordulójában a sokkal magasabban kvalifikált MOL Fehérvár FC ellen. Lássuk, hogy értékelték a találkozót a vezetőedzők:

 

Disztl László: Gratulálok a Fehérvárnak, hogy egy nehéz hét lezárásaként nyerni tudtak az első bajnoki mérkőzésen. A saját csapatomnak is jár a gratuláció, hiszen nagyszerűen helyt álltunk. Az NB I. más, mint az NB II., de kiegyenlített volt a játék, felvettük a versenyt a Videotonnal. Az első félidőben úgy éreztem, hogy a védekezésben kicsit agresszívebbnek kellett volna lenünk. Ha jobban koncentrálunk, akkor elkerülhettük volna a gólokat, de az a csapat erejét mutatja, hogy sikerült kettőt is rúgnunk egy félidő alatt. A második játékrészben kiegyenlítettebb volt a játék. A Videotonon látszott, hogy gyors, dinamikus csapat, ami más koncentrációt követel, mint bármelyik NB II.-es együttes. Úgy gondolom, hogy két-három mérkőzésnek el kell ahhoz telnie, hogy belerázódjunk az első osztályba. 

 

Marko Nikolic: Jó mérkőzést játszottunk, amelyet sikerült megnyernünk. Végig irányítottuk a találkozót, négy gólt rúgtunk, emellett pedig rengeteg helyzetünk volt, amelyek kimaradtak. A másik oldalon viszont az is igaz, hogy olyan időszakot élünk, hogy amikor az ellenfél eljut a tizenhatosunkig, akkor gólt is szerez. Ezen javítanunk kell. Fontos három pontot szereztünk.