Hiába játszottunk helyenként jobban a Békéscsaba ellen meg kellett elégednünk az egy ponttal. Így a továbbra is az utolsó előtti helyről várhatjuk a folytatást.

Az első percek adogatását azonban egy csabai gól törte meg a 15. percben. Borbély lőtt el egy szabadrúgást 20 méterről, az NB II-ben bemutatkozó Bozsó kapus előtt felpattanó labda a bal alsó sarokban kötött ki (0-1). A bekapott gól után változtatott is Prukner László és a 28. percben újabb csatárt küldött a pályára Olasz Dénes személyében. A 35. percben egyenlített is a Rákóczi. Faggyas beadására Lakatos érkezett a legjobb ütemben és közelről a hálóba fejelt (1-1). Majd Rajczi cselezte be magát a tizenhatoson belülre, egy védőt elfektetett, de a lövését fogta a vendégek kapusa.
A második félidő békéscsabai helyzettel indult, de Spitzmüller lövése elkerülte Bozsó kapuját. A folytatásban a Rákóczi volt inkább támadásban, az utolsó passzokba azonban rendre hiba csúszott. A 66. percben Balogh Bence lőhetett tisztán, de Póser ezt is védeni tudta. A lefújás előtt még mindkét csapat előtt adódott egy-egy komolyabb helyzet#!# előbb Fejős fejelhetett 11 méterről, de a labda elkerülte a vendégek kapuját, majd Bozsónak kellett bravúrral hárítania Prasler próbálkozását. Végül maradt az 1-1-es döntetlen, aminek inkább a vendégek örülhettek. 
Kaposvári Rákóczi FC – Békéscsaba 1912 Előre 1-1 (1-1)
Kaposvár, 500 néző. Vezette#!# Böcskei (Kepe, Kovács)
Rákóczi FC#!# Bozsó – Lakatos G., Petrók, Vermes (Olasz, 28.) – Dominic (Fejős, 59.), Albert, Nagy K., Kovács O., Hadaró (Balogh B., a szünetben) – Faggyas, Rajczi. Szakmai igazgató#!# Prukner László
Békéscsaba#!#  Póser – Koszó, Fehér, Balog Zs., Bényei – Borbély – Király P. (Balogh M., 73.), Bagi (Prasler, 64.), Spitzmüller, Birtalan – Szilágyi (Vólent, 79.). Vezetőedző#!# Zoran Spisljak.
Gólszerzők#!# Lakatos (35.), illetve Borbély (15.)
Sárga lap#!# Lakatos (24.) Albert (65.), Olasz (92.) illetve Spitzmüller (13.), Király (55.)