Lejátszotta az Eb-selejtező elitkört megelőző utolsó nemzetközi felkészülési mérkőzését a magyar női U17-es labdarúgó válogatott. Csapatunk 1-1-es döntetlent ért el Varsóban, a lengyelek ellen, kapunkat a Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia hálóőre, Terestyényi Anna védte. 

Az ősszel egy Eb-selejtező csoportban szereplő két csapat (akkor 2-2 lett az egymás elleni meccs, így a lengyelek jobb gólkülönbségükkel csoportgyőztesek lettek) ezen a héten kétszer is megmérkőzött egymással Varsóban. A lengyelek előbb 2-1-re nyertek, két nappal később azonban 1-1-es döntetlennel zárult az összecsapás. 
A mieink már a 2. percben vezetést szereztek, és a folytatásban is jól játszottak. A második félidőben változott a játék képe, a lengyelek fölénybe kerültek, és sikerült nyomás alatt tartaniuk a magyar kaput, az egyenlítő góljuk végül egy távoli lövésből született meg. A hajrában a hazaiak ráéreztek, hogy a bő egy hét alatt negyedik nemzetközi meccsüket játszó magyar játékosok elfáradtak a végére, és a győztes gólért hajtottak, de sikerült kivédekeznünk a hátralévő időt.
– Nagyon erős szélben játszottunk. Az első félidőben nekünk volt hátszelünk, uraltuk a játékot és gólt is szereztünk. A szünet után ez megfordult, a lengyelek sokat támadtak, és egyenlíteni tudtak – mondta honlapunknak Terestyényi Anna.
Lengyelország-Magyarország 1-1 (0-1)
Magyarország#!# Terestyényi Anna – Simon Dorottya, Kovács Laura, Horváth Emese (Váradi Ráhel, 64.), Csolti Réka – Kovács Eszter, André Antónia – Horváth Cintia (Czellér Dorottya, 56.), Pintye Vivien (Papp Luca, 76.), Vachter Fanni (Buzás Kata, 56.) – Nagy Vanessza
Gólszerzőnk#!# Nagy Vanessza