Zsivóczky góljával vezetést szerzett, és egészen a 90. percben előnyben volt a Rákóczi a Kozármisleny elleni előkészületi mérkőzésen. Ezen a találkozón búcsúztak el játékosaink és szurkolóink a felújítás előtt álló stadiontól.

Az egész napos eső ellenére nem volt akadálya, hogy megrendezzük a második felkészülési mérkőzést, egyben a stadion felújítása előtti utolsó találkozót. Csapatunk jól kezdett az NB II-es Kozármisleny ellen, és a 10. percben Jovánczai lövését védte nagy bravúrral a vendégek kapusa. A túloldalon is akadt egy nagy helyzet, de Nagy K. lövése fölé szállt. A 36. percben megszereztük a  vezetést#!# Házi ívelt balról Kollegának a hosszú oldalra, aki megjátszotta Zsivóczkyt, a középpályás pedig átvette a labdát, lefordult, és 12 méterről lőtt. A labda egy védőt is érintve jutott a kapuba (1-0).
A szünetben a szakmai stáb szinte az egész kezdő tizenegyet lecserélte (csak Havas maradt a gyepen), és a folytatásban a baranyaiak támadtak többet. A hazai védelem, a jól védő Gyenessel az élen állta a rohamokat, sőt, a hajrában még az előnyünket is növelhettük volna. Lőrincz Bence a félpályáról cselezte magát a kapuig, de végül a kapusba lőtt. A 90. percben azonban egyenlíteni tudott a Kozármisleny#!# egy szabadrúgás után felpattanó labdát Lantos fejelt a hálóba (1-1).

Kaposvári Rákóczi FC – Kozármisleny FC 1-1 (1-0)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, 200 néző. V.#!# Barna
Rákócz FC#!# I. félidő#!# Somodi – Vadas, Lakatos., Havas, Hadaró – Nagy K., Pintér – Kollega., Zsivóczky, Házi B. – Jovánczai. II. félidő#!# Gyenes – Molnár., Petrók, Havas, Müllerlei – Márton, Ablonczi – Hampuk, Hujber, Kozics – Lőrincz. Vezetőedző#!# Házi László
Kozármisleny#!# Helesfay – Beke, Kiss M., Lantos L., Fenyvesi – Csábi (Vajda D., 72.), Nagy E. – Pajor, Németh L. (Zsebe, a szünetben), Keglovics (Kirchner, a szünetben) – Nagy K. (Tóth M., a szünetben). Vezetőedző#!# Németh Zsolt
Gólszerzők#!# Zsivóczky (36.), illetve Lantos (90.)
Sárga lap#!# Kollega. (38.), Hadaró (43.), Pintér (45.) illetve Nagy K. (3.), Nagy E. (69.)
Házi László#!# – Összességében elégedett vagyok a csapattal, a felkészülés második hetének végén megfelelő volt a mutatott teljesítmény. Az első félidőben kimondottan tetszetősen játszottunk, gólt is szereztünk. A szünet után akadozott a játék, de új felállásokat próbálgattunk új játékosokkal. Voltak lehetőségeink, melyek kimaradtak, aztán egy buta hibából, a végén kaptunk gólt. Van még mit javítanunk az előttünk álló három hétben.
A következő felkészülési mérkőzést a szlovén harmadosztályú NK Nafta Lendava ellen idegenben játsszuk jövő hét szerdán 18 órakor.