Már a 33. percben kialakult a végeredmény a Rákóczi II. soros bajnoki találkozóján. Az NB II nyugati csoportjában szereplő csapatunk a harmadik helyen álló ajkaiakat fogadta, és 1-1-es döntetlennel zárta a találkozót.

A Cseri úti műfüves pályán rendezett mérkőzésen a vendégek szereztek vezetést a 22. percben, tizenegy percre rá Thian egyenlített. A kaposváriak a 61. percben emberelőnybe kerültek, és akár a győzelmet is kiharcolhatták volna, de végül meg kellett elégedniük – a szintén értékes – egy ponttal. 
Kaposvári Rákóczi FC II. – FC Ajka 1–1 (1–1)
Kaposvár, Cseri út, 100 néző. Vezette#!# Fenyvesi
Rákóczi II.#!# Rusák – Földes, Kovacic, Zmukic, Fotias – Házi (Laczkó D., 77.), Böjte, Pedro – Moustapha, Caccamo (Kirchner, 65.), Thian. Edző#!# Barna László
Ajka#!# Jánosa – Sallér, Subicz, Pákai, Gunther – Horváth A. – Kanta Sz. (Domján R., 65.), Czanik (Kovács Zs., 86.) – Major N., Sowunmi, Mihalecz P. (Szabó P., 89.) Vezetőedző#!# Németh Zoltán
Gólszerzők#!# Thian (33.), illetve Major N. (22.)
Kiállítva#!# Sallér (61.)

Barna László#!# – Közelebb álltunk a győzelemhez, csak egy kicsit türelmesebb játék kellett volna, pláne amikor emberelőnyben futballoztunk. Csalódott nem vagyok, mert olyan csapat ellen szereztünk pontot, amely az ősszel vereséget sem szenvedett.
Németh Zoltán#!# – Győzelmi esélyeink voltak, de el is szalasztottuk. Nagyon nehéz volt alkalmazkodni ehhez a talajhoz, a kiállítás után pedig igazságos a döntetlen.