Három szép győzelem után döntetlennel folytattuk a bajnoki szereplést az NB III Nyugati csoportjában. Csapatunk a Csornával játszott rangadót a stadionban, és a vezetést ugyan megszereztük, de a vendégek a második félidő elején egyenlíteni tudtak.

Az első félidőben nagy küzdelem jellemezte a játékot, és a mieink előbb kialakítottak egy nagy helyzetet, majd a vezetést is megszereztük. Hampuk beadása után Hadaró fejelt közelről, Sánta kapus ekkor még hárított. A 43. percben aztán megszületett a gól is. Hujber fordult kapura egy védő szorításában, és 15 méterről a jobb alsó sarokba lőtt (1–0).
A második játékrész már több izgalmat hozott, és előbb a vendégek házi gólkirálya, Weitner felejt a keresztlécre, majd Hujber lövését védte Sánta. Az 51. percben az egyenlítés is összejött a Csornának. Egy előnyszabályos helyzetből rosszul jöttünk ki. Vadasnak léptek oda sárga lapot érően, ám az előnyszabályt követő támadásunkat nem sikerült befejezni. A kontrából éppen a szabálytalankodó Simon vihette egyedül kapura a labdát, és a bal alsóba gurított (1-1). A gólt követően kapta meg a sárga kártyát a korábbi szabálytalanságért. A következő támadásából visszaszerezhettük volna az előnyt, de Hampuk passza után Jovánczai ziccerét bravúrral védte Sánta. A hajrában többet tettünk a három pontért, de újabb gól már nem esett a találkozón.
Kaposvári Rákóczi FC – Csornai SE 1–1 (1–0)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, 1200 néző. V.#!# Molnár Á. (Iványi I., Molnár M.)
Rákóczi FC#!# Somodi – Vadas, Lakatos G., Havas, Hadaró (Házi B., 46.) – Nagy K., Pintér A. (Godzsajev, 70.) – Hampuk, Jovánczai (Lőrincz, 79.), Müllerlei – Hujber. Vezetőedző#!# Házi László
Csornai SE#!# Sánta – Kelemen, Bognár Zs., Császár, Füredi – Dávid – Kerékgyáró (Babics, 87.), Csikós, Simon A. (Nagy Sz., 76.), Czanik (Serfőző, 63.) – Weitner. Vezetőedző#!# Hannich Péter
Gólszerzők#!# Hujber (43. p.), illetve Simon A. (51. p.).
Sárga lap#!# Nagy K. (11.), Hadaró (12.), Jovánczai (64.), illetve Weitner (32.), Simon A. (51.), Füredi (54.)

Házi László#!# – Rangadóhoz méltó mérkőzés volt, mindkét csapat dinamikus, agresszív játékot nyújtott. A legjobbkor szereztük meg a vezetést, a szünetben pedig azt kértem a fiúktól, hogy próbáljuk meg a vendégek hatékony támadásait kellőképpen megszűrni. Sajnos, egy elkerülhető gólt kaptunk, ezután pedig már nem tudtuk bevenni a jó erőkből álló Csorna kapuját. Összességében nem vagyok elégedetlen.


Hujber Tamás újra gólt szerzett (Fotó#!# Lang Róbert)