Csapatunk az NB II.-ben szereplő ZTE FC ellen vívta idei második edzőmérkőzését. Nagy Krisztián révén korán megszereztük a vezetést, de fordítani tudtak a zalaiak. 

A másodosztályú labdarúgó-bajnokság 14. helyén álló ZTE FC ellen lépett pályára csapatunk szerda délután. A füves pályán megrendezett mérkőzésen Nagy Krisztián révén már a második percben megszereztük a vezetést, de a hazaiak részéről előbb Bedi Bence majd Babati Benjámin volt eredményes, így fordítani tudtak a zalaegerszegiek. Csaptunk azonban nem adta fel, s a 2–2-es végeredményt fiatal középpályásunk, Godzsajev-Telmán Rabil Ogli állította be.
A felkészülési találkozó egy vezéráldozattal is járt, hiszen egy ütközés következtében csapatunk korábbi válogatott támadója, Rajczi Péter bordatörést szenvedett. Ezúton is minél előbbi felépülést kívánunk neki!
Waltner Róbert#!# Jó mérkőzést játszottunk egy remek csapat ellen, elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Mindkét félidőben más-más taktikai utasítással küldtem pályára a játékosokat. Az elsőben nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, amely az első 20-25 percben még a félpályát sem igen lépte át. A második játékrészben pedig visszahúzódtunk a saját térfelünkre és kontrákra játszottunk. Remekül szolgálta a felkészülésünket ez a mérkőzés, amelyet idén először füves pályán játszottunk. Sajnos a találkozón Rajczi Péter két bordája is eltört, bízunk benne, hogy minél előbb felépül.

ZTE FC–Kaposvári Rákóczi FC 2–2 (1–1)
Zalaegerszeg, 150 néző. V.#!# Pillók Á.
ZTE FC#!# Kovács Z. – Koszó, Króner, Devecseri, Fodor, Bedi, Patvaros, Babati, Hudák, Vernes, Paudits (Kovács Á.). Vezetőedző#!# Artner Tamás. 
Kaposvári Rákóczi FC#!# Slakta (Borsi, 46. p.) – Vachtler, Szabó A. (Godzsajev, 46. p.), Ur, Hadaró (Városi, 46. p.) – Szakály A., Nagy K. (Lakatos G., 46. p.) – Sóron (Nagy J., 46. p.), Ivancsics (Herzsenyák, 46. p.), Kollega K. (Laczkó, 46. p.) – Rajczi (Andorka 30. p.). Edző#!# Waltner Róbert. 
Gólszerzők#!# Bedi (41. p.), Babati (50. p.) illetve Nagy K. (2. p.), Godzsajev (59. p.).