A Merkantil Bank Liga NB II.-ben szereplő ZTE FC ellen vívja csapatunk a második felkészülési mérkőzését. A találkozó szerdán 13 órakor kezdődik a ZTE Aréna mögötti műfüves pályán.

Az első előkészületi találkozónkon kiütéses sikert arattunk az egy osztállyal lejjebb szereplő Balatonkeresztúr ellen. Szerdán pedig már az egy osztállyal feljebb szereplő ZTE ellen bizonyíthatnak labdarúgóink. A zalaegerszegiek is lejátszottak már első edzőmérkőzésüket, melyen 5–2-es sikert arattak a megye I.-es Csács ellen. A ZTE jelenleg a 14. helyen áll a húsz csapatos NB II.-es pontvadászatban. 
A téli szünetben nagy változás történt a ZTE szakmai stábjában. A szakmai igazgatónak Horváth Károlyt nevezték ki, aki korábban a BFC Siófoknál és a Vácnál is dolgozott ebben a szerepkörben. A csapat vezetőedzőjének Artner Tamást, míg kapusedzőnek Házi Lászlót nevezték ki. Érdekesség, hogy mindkét szakember dolgozott korábban Kaposváron.
zalaiak honlapja felhívja a szurkolók figyelmét, hogy autóval a ZTE Aréna vendégszektornál lévő parkolót vegyék igénybe, gyalogosan a pálya a Munkacsarnok mögötti vasúti átjárón keresztül közelíthető meg. A Zala Pláza mögötti autós lehajtó a műfüves pálya felé zárva lesz.