Vasárnap délutántól kedd délutánig Telkiben tart felkészülési edzőtábort az U21-es válogatott. A csapat – amelynek tagjai Balázs Benjámin és Jánvári Gábor is – felkészülési mérkőzésen is pályára lép kedden.

Róth Antal szövetségi edző elmondta#!# „Ezúttal a hazai játékosokra számítok. Alapelv, hogy legalább NB I-es csapatok ellen játszhassunk a nemzetközi meccsek mellett, hiszen ez megfelelő felkészülési erőpróba. Ezúttal a Siófok ellen lép pályára a csapat kedd délután. Az Eb-selejtező-sorozat felénél járunk, de a folytatásra még várni kell, ezért fontos, hogy folyamatos meccslehetőséget biztosítsunk a játékosoknak.
 
Több poszton is új játékosokat próbálok ki, hiszen az olyan futballisták, akik rendszeresen szerepelnek az NB I-ben, mint a kaposvári Jánvári Gábor megérdemlik, hogy közelről is megnézzem őket, mit tudnak nyújtani a válogatott keretnél. Igaz ez a Kecskemét második kapusára, Antal Botondra is. Örömteli hír, hogy Litauszki Róbert, kitartásának köszönhetően, súlyos sérülés után visszatérhet.”
 
Róth Antal eredetileg meghívta a gyakorlásra a debreceni Ferenczi Jánost is, de a balszerencsés védőnek szombaton, a Tatran Presov elleni edzőmérkőzésen elszakadt a bokaszalagja, már meg is műtötték.
 
Az U21-es válogatott meghívottjai#!#
Dibusz Dénes (Pécsi MFC), Antal Botond (Kecskeméti TE) kapusok
Jánvári Gábor (Kaposvári Rákóczi), Szokol Zsolt (Újpest FC), Fodor Ferenc (Pécsi MFC), Margitics Andor (Videoton FC-PFA), Fiola Attila (MVM Paks), Kálnoki-Kis Dávid (MTK Budapest), Litauszki Róbert (Újpest FC) védők
Balázs Benjámin (Kaposvári Rákóczi), Bódi Ádám (DVSC-Teva), Takács Péter (Diósgyőri VTK), Iszlai Bence (Haladás Sopron Bank), Hidi Patrik (Bp. Honvéd), Nagy Patrik (Újpest FC), Bertus Lajos (Kecskeméti TE), Haraszti Zsolt (MVM Paks) középpályások
Tischler Patrik (MTK Budapest), Balajti Ádám (Újpest FC), Lázár Bence (Újpest FC), Beliczky Gergő (Vasas Híd)