Második felkészülési mérkőzést is megnyerte a Kaposvári Rákóczi. Az ellenfél ezúttal a szlovén Nafta Lendava együttese volt, amelyet Gujic és Haruna góljaival sikerült legyőzni.

Küzdelmes első játékrészt hozott a találkozó, amelyben akadt néhány Rákóczi-helyzet, és egy bravúros Hajdúch-védés is egy 18 méteres szabadrúgást követően.

Szünet után két szép akciógóllal döntötte el a maga javára a meccset a kaposvári együttes. A 78. percben Balázs B. szerezett labdát a félpályánál, meglódult előre, majd Safarichoz passzolt. A horvát középpályás jobbról laposan lőtte középre a labdát, amelyről Haruna éppen csak lemaradt, de a túloldalon érkező Gujic hat méterről a hálóba lőtt.
A 88. percben Horváth Tamás indította Gujicot, aki Jánvárit szöktette a baloldalon. A balhátvéd az alapvonalról középre adott, és az érkező Haruna hat méterről a kapuba vágta a labdát.
NK Nafta Lendava – Kaposvári Rákóczi FC 0-2 (0-0)
Lendva, 100 néző.
Kaposvári Rákóczi FC#!# első félidő#!# Hajdúch – Katona, Graszl, Major, Pavlovic – Horváth T., Fenyvesi – Bőle, Mustapha, Balázs B. – Grumic.
Második félidő#!# Posza – Okuka, Zsók, Kovács O., Jánvári – Farkas P., Horváth T. – Gujic, Safaric, Balázs B. – Haruna. Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Gólszerzők#!# Gujic (78.), Haruna (88.)
Sisa Tibor#!# – Jó ellenféllel szemben értékes győzelmet arattunk. Örülök, hogy a mérkőzésen sok dolgot viszontláttam az edzéseken gyakoroltakból. Van még munka előttünk bőven, a játékosaink még nincsenek azonos felkészültségi állapotban, dolgozunk tovább.