Együttesünk a dorogi Buzánszky Jenő Stadionban lép pályára a Merkantil Bank Liga NB II. 37. fordulójában. A vasárnap 17 órakor kezdődő bajnokin már egy döntetlennel is hatalmas bravúrt hajthat végre csapatunk, ugyanis egy pont is elég a feljutáshoz.

Óriási bravúr kapujában áll együttesünk, hiszen a bajnokság vége előtt egy fordulóval kiharcolhatja az NB I-be jutást. Csapatunk az egész szezon alatt meggyőző teljesítményt nyújtott, újoncként szárnyalt a másodosztályban, ez a szárnyalás pedig egészen az élvonal kapujáig repítette labdarúgóinkat. Már csak az a kérdés, hogy ezen a kapun mikor mennek át. Erre több forgatókönyv is létezik, azonban a legegyszerűbb az, hogy Dorogon pontot kell szerezni!
– Tisztában vagyunk a következő mérkőzés jelentőségével és mindent megteszünk majd azért, hogy egy osztállyal feljebb tudjunk lépni – nyilatkozta Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője. – Ha megnéznénk a játékosok piaci értékét, biztos, hogy nem lennénk az első ötben, az infrastruktúra alapján pedig a középmezőny elejéhez tartoznánk, de ezek ellenére a csapat kiharcolta ezt az óriási lehetőséget. Ha más is belelátna a mindennapi munkánkba, akkor még jobban értékelné az eddig elért 68 pontot, függetlenül attól, hogy feljutunk, vagy sem.
Nem lesz egyszerű a következő mérkőzés ez sem, hiszen a bányászvárosiak ősszel is bizonyították, hogy jól szervezett, küzdeni tudó csapatuk van. A kaposvári találkozó ugyanis igen változatosra sikerült. Előbb a dorogiak szereztek vezetést, majd Beliczky Gergő és Hegedűs Dávid góljaival fordított csapatunk, de a hajrában mégis pontot mentettek a Komárom-Esztergom megyeiek.
Természetesen szurkolóink is készülnek a találkozóra, hiszen a Kaposvári Rákóczi Baráti Köre ingyenes buszt is indít Dorogra, hogy minél többen bíztassák labdarúgóinkat.