Együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. 37. fordulójában az utolsó idegenbeli fellépésére készül. Labdarúgóinkat dorogi Buzánszky Jenő Stadionban szólítják majd pályára vasárnap 17 órakor. A találkozóval kapcsolatosan az alábbi információkat kaptunk a Komárom-Esztergom megyei klubtól:

Szurkolóink részére a Buzánszky Jenő Stadionba (2510 Dorog, Köztársaság út 3.) a belépés a Déli kapun (Munkás utca / vasút felöli oldal) keresztül biztosított. A kapu nyitására a mérkőzést megelőző egy órával, tehát 16.00 órakor kerül sor.
A belépőjegyek 1.000 forintba kerülnek.
A szurkolóink a Déli kapu szomszédságában, a Munkás utca és az Iskola utca kereszteződésénél, a DOROGI SPORTCSARNOK parkolójában helyezhetik el autóikat. A dorogi klub a fedetlen, ülőhellyel ellátott Vendég szektorban biztosítja a mérkőzés megtekintését szurkolóink számára.
Kísérjük el minél többen csapatunkat Dorogra, hiszen akár már vasárnapi bajnoki mérkpzésen kiharcolhatja az NB I-be jutást Waltner Róbert legénysége. A találkozóra a Kaposvári Rákóczi Baráti Köre ingyenes szurkolói buszt indít, melyre Simon Jánosnál, a Baráti Kör elnökénél lehet jelentkezni a +36309571165 -ös telefonszámon.
A jelentkezési határidő: 2019. május 9., csütörtök 15 óra.