Fordulatos mérkőzésen sikerült kiharcolnia a győzelmet a kaposvári fiataloknak a labdarúgó U19-es bajnokság rájátszásában. A fiúk hátrányból fordítva verték meg a Paksot. A százhúsz perces találkozó után így a Rákóczi BFLA  jutott a következő fordulóba, ahol a Budaörs ellen harcolhatja ki az I. osztálybeli tagságot.

A találkozó legelején a kaposvári fiatalok kezdtek jobban, mivel sorra dolgozták ki a helyzeteket, de a befejezésnél valahogy mindig rosszul döntöttek. Az első negyedóra után a paksiak kijjebb tudtak jönni, de a Kaposvár még mindig irányította a mérkőzést. A félidő végére, amikor már úgy tűnt, hogy gól nélkül térnek az öltözőbe a csapatok, a Paks talált egy gólt szinte a semmiből.
A szünetben a Kaposvár cserékkel próbált meg frissíteni a játékán, de a második játékrész elején nem találták a fogást a vendégeken. A játékosokon egyre inkább érezni lehetett a feszültséget, aminek a következménye az egyre több szabálytalanság volt. A játék felénél aztán a hazaiak kockáztattak, mivel Vaszilkó beállításával egyel több támadó szellemű játékos volt a pályán. A csere bevált, hiszen csatár tíz perc után kiegyenlítette az állást. Az utolsó tíz percben újabb gól már nem esett, így következhetett a kétszer tizenöt perc hosszabbítás.

A hosszabbítás első tizenöt percét nagyon megnyomták a kaposváriak, főleg Hampuk és Németh P. volt aktív. A századik percben aztán megszerezte a vezetést a Rákóczi, miután Hampuk vett le egy labdát az ötösön belül majd eltolta Máté kapus mellett és az üres kapuba gurított.
A szünet után már látszott mind a két csapaton, hogy már elkészültek az erejükkel, de mégis mentek. A hazaiak próbálták tartani a labdát és csak a biztosra játszani, a vendégek pedig letámadtak és mindent egy lapra feltéve próbáltak gólt szerezni. A végén még Rusák is bemutatott egy újabb bravúrt, így segítve csapatát a győzelemhez.
A Kaposvár mindent egybevetve megérdemeltem jutott a következő kőrbe, ahol majd a Budaörs csapatával játszik. 
Kaposvári Rákóczi BFLA-Paks FC 2-1 (0-1, 1-1, 2-1) 
Kaposvár, Rákóczi Stadion. 100 néző. V.#!# Kiss N.
Rákóczi BFLA#!# Rusák – Szolomayer (Garai 88.p.), Kolumbán, Kiss A., Szenászna (Vaszilkó 69.p.) – Tulok (Nádori 28.p.), Hadaró (Hampuk 46.p.) – Weimann (László 46., Németh P. 73.p.), Böjte, Kirchner – Horváth Á. Edző#!# Pusztai László, Szakmai igazgató#!# Botos Antal.
Paks#!# Máté – Kuti (Bagó 71.), Lakatos, Kollarics, Horváth M. – Szekszárdi – Hahn (Varga L. 79.), Kvanduk, Fekete (Steinbach 61.), Kovács M. – Bata (Bor 75.). Vezetőedző#!# Osztermájer Gábor.
Gólszerzők#!# Vaszilkó (80.) Hampuk (100.) ill. Szekszárdi (45.)
Sárga lap#!#
Kolumbán (59. buktatás) Kiss A. (74. feltartás) Vaszilkó (81. odarúgás) Garai (103. taposásért) Hampuk (119. játékkésleltetés) Rusák (120+2.) ill. Szekszárdi (22.p. rátartás) Kollarics (67. buktatás)
Botos Antal#!# Az eredménnyel tökéletesen elégedettek lehetünk, mert továbbjutottunk. A mérkőzés alapján úgy érzem, hogy kiharcoltuk ezt a továbbjutást. Ott egy nagyon értékes döntetlent játszottunk, itt pedig vesztes állásból meg tudtuk fordítani a mérkőzést. Nagyon megdolgoztunk a sikerért és ez egy nagyon-nagy flúgos futam volt. Készülünk a Budaörs ellen.