Egy pontot szereztünk a szervezetten védekező Szekszárdi UFC otthonában az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 22. játéknapján. 

Az előző héten elszenvedett vereséget követően a kiesés ellen menekülő Szekszárdi UFC otthonában szerettünk volna visszatalálni a győztes útra. A mérkőzés ennek szellemében indult, bár hiába játszottunk jobban, az első nagy lehetőség a hazaiak előtt alakult ki, de Kiszely Dominik közeli lövését Horváth Fábián lábbal hárított. A folytatásban átvettük az irányítást, amit több ígéretes lehetőség is alátámasztott, majd a tizedik percben a vezetést is megszereztük. Ekker Milán a jobb szélről centerezett, ami után egy kisebb kavarodás alakult ki az öt és felesen belül, végül Babinszky Bence elé került a labda, aki két méterről a hálóba gurított (0–1). Az előnyünk viszont csak öt percig tartott, hiszen a következő hazai támadás végén Fekete Marcell tizennyolc méterről kissé jobbról hatalmas gólt lőtt a jobb felsőbe (1–1). A gólt felhozta a kiesés ellen menekülő Szekszárdot, amely kis híján a vezetést is átvette, azonban Ágics Péter szöglet utáni, közeli fejesénél hatalmas bravúrral védett kapusunk, Horváth Fábián.
A szünetig leült a mérkőzés, amely csak a második játékrészre pörgött fel. Ez a 45 perc bár egy jó hazai lövéssel indult, de ezt követően átvettük az irányítást, s Hampuk Ádám ziccerbe is tudott kerülni Horváth Balázs passzából, azonban hat méterről a kapusba lőtt. A folytatásban kapkodó volt a játék, így nehezen tudtunk építkezni, azonban az utolsó húsz percbe lépve egyre nagyobb helyzeteket dolgoztunk ki. Előbb Mayer Milán fejelt mellé, majd Horváth Balázs átlövését fogta Pomozi Zoltán, végül Bíró Dominik ziccerét is hárította a hazai kapus, aki a meccs hőse volt, hiszen az utolsó pillanatokban még Szederkényi Ádám fejesét is kitornászta.  

Székely Tibor: – Nehezen tudtuk játszani a saját játékunkat a szekszárdi pálya talaja miatt. Ennek ellenére, főleg a második félidőben kijött a különbség, de nem tudtunk mit kezdeni a rendkívül fegyelmezetten védekező ellenféllel. Meglepett minket az, hogy a második félidőben már nem szeretnének építkezni, csak a szél adta lehetőséggel próbáltak élni. Szerkezetet váltottunk, frissítettünk, végig mentünk előre, sok helyzetet dolgoztunk ki, amelyek után eldönthettük volna a három pont sorsát, így nem tudom elmarasztani a srácokat. Ez is egy lépcsőfok a fejlődésünkben. Ennek a meccsnek is voltak tanulságai, amiket levonunk és tanulni fogunk belőle. 

Mészáros István: – Felvettük a kesztyűt a jó erőkből álló Kaposvárral szemben és ezen a szinten egy magas intenzitású találkozót játszottunk. Mindkét csapat szervezetten futballozott, a pálya borítása nem volt ideális ehhez a játékhoz, ez közrejátszott abban, hogy sok volt a technikai hiba. Nekünk mindenki ellen pontot, pontokat kell szereznünk ahhoz, hogy bent maradjunk, ez most sikerült, ráadásul először egy olyan csapat ellen, amely az első ötben van.  

Szekszárdi UFC–Kaposvári Rákóczi FC 1–1 (1–1)
Szekszárd, 200 néző. V.: Nyekita B. (Kulcsár D., Szabados D.).
Szekszárdi UFC: Pomozi – Fekete M., Péter A., Füredi, Ágics – Kiszely (Tóth D., a 63. percben), Béla D. (Csapó, a 76. percben) – Budai, Lékó, Tokody (Ulbert, a 76. percben) – Keresztes (Paksi, a 80. percben). Vezetőedző: Mészáros István.
Kaposvári Rákóczi FC: Horváth F. – Heil, Gál M., Harsányi – Ekker, Horváth B., A. Mazzonetto (Bíró D., a 68. percben), Szederkényi, Pusztai – Hampuk (Mayer M., a 68. percben), Babinszky. Vezetőedző: Székely Tibor.
Gólszerzők: Fekete M. (a 15. percben), illetve Babinszky (a 13. percben).
Sárga lap: Paksi (a 83. percben), Ulbert (a 90. percben), illetve Hampuk (a 65. percben), Ekker (a 74. percben).