Húsvétvasárnap, 14 órakor a Szekszárdi UFC otthonában szólítják pályára labdarúgóinkat az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 22. fordulójában.

A Paks második csapata ellen elszenvedett vereséget követően húsvétvasárnap újra visszatérnénk a győztes útra.
– Egy rosszabb napot fogtunk ki, nem úgy jött ki a lépés, ahogy terveztük – vélte a paksiak elleni bajnokiról Alessio Mazzonetto, csapatunk középpályása. – Volt két hiányzónk is, de nem erre kell fogni ezt a vereséget, hiszen az egész csapat gyengébben teljesített. Azon dolgozunk, hogy javítsunk. Kielemeztük a Paks elleni mérkőzésen elkövetett hibákat és az edzéseken mindent beleadunk annak érdekében, hogy Szekszárdról elhozzuk a három pontot.
A szekszárdiak a kiesés ellen harcolnak, így biztosan nem adják könnyen a pontokat, de labdarúgóink azért dolgoztak egész héten, hogy a csapat egy apró boltlás után visszatérjen a győztes útra.
– Nem lesz könnyű mérkőzés, hiszen egy kellemetlen ellenfél a Szekszárd – mondta a soron következő ellenfélről Alessio Mazzonetto. – Bár idegenben játszunk, de úgy kell felmennünk a pályára, hogy mi nyerjük meg a párharcokat és a mérkőzést is. Úgy gondolom, hogy mi vagyunk az esélyesek, de nem nézzük le az ellenfelet, hiszen minden meccsre úgy készülünk, mintha az lenne az utolsó.