Pont nélkül maradt az Üllői úton a Rákóczi. A labdarúgó NB I. 10. fordulójának rangadóján a házigazda Ferencváros Rósa tizenegyesből szerzett góljával 1-0-ra nyert a kaposváriak ellen. Az utolsó tizenöt percben emberelőnybe, majd mezőnyfölénybe került a somogyi együttes, de ezúttal nem volt olyan játékos, aki be tudta venni az ellenfél kapuját.

Bekezdett a Fradi a forduló legérdekesebb mérkőzésén. A találkozó elején előbb egy veszélyes hazai támadás végén Grúz mentett szögletre, kis híján öngól lett belőle. A sarokrúgás után Miljkovic lövését védte bravúrral Kovács. Néhány perccel később ismét Miljkovic került helyzetbe, a 15 méteres lövést Kovács lábbal védte.
A folytatásban megnyugodtak a somogyiak#!# a védelem pontosan tette a dolgát, és időnként sikerült szép dolgokat produkálni a Fradi térfelén is.  A hazai kapuig azonban nem tudott eljutni a csapat. 
A 28. percben Oláh kapott szép labdát, de kissé elhamarkodottan a kapu fölé ívelt 18 méterről. Nem sokkal később Csizmadia lőtt szabadrúgást bő 35 méterről, a kapu közepébe tartó labdát Kovács ölelte magához. A 33. percben Andrezinho és Okuka kapott sárga lapot kakaskodásért, persze, volt előzmény is#!# a brazil szép cselekkel tört be a tizenhatoson belülre, majd hosszan szöktette magát, és elesett… Okuka pedig szóvá tette mindezt…
A 43. percben a kaposvári védők szorításában a földre esett a máltai Schembri, Bede játékvezető pedig meglepetésre a büntetőpontra mutatott. Rósa állt a labda mögé, és laposan a kapu bal oldalába lőtt. 1-0.
A félidő utolsó eseményeként Peric közeli lövése után kipattant a hazai kapusról a labda, de végül felszabadítottak a védők.

A második félidő szolid mezőnyjátékkal indult, majd az 55. percben Pavlovic 30 méteres lövése ment fölé. A kaposváriak sok labdát szereztek, de sokat el is adtak. A 67. percben a csereként beállt Kulcsár ziccer-passzt adott Oláhnak, de kimaradt a lehetőség, szögletre mentettek a védők. Ezután fölénybe került a Fradi, a hazaiak több nagy helyzetet is kialakítottak, de vagy a védelmünk dolgozott jól vagy a szerencse volt mellettünk. Kovács kapus sem unatkozott ebben az időszakban. 
A 75. percben az ex-kaposvári Maróti megkapta második sárga lapját, miután lekönyökölte Jawadot, így emberelőnybe került a Rákóczi az utolsó tizenöt percre. A somogyiak ezután még többet tettek az egyenlítésért, de a fővárosi kapu közelében ezúttal elfogyott a tudomány. A távoli lövések pedig elkerülték a hálót. A Fradinak is akadtak újabb lehetőségei, de már nem változott az eredmény. 
A 90. percben Zahorecz is megkapta második sárga lapját – ő is idő előtt mehetett zuhanyozni. 
Ezen az estén sajnos pont nélkül maradtunk. 
Ferencváros – Kaposvári Rákóczi 1-0 (1-0)
Budapest, Üllői út, 4000 néző. V.#!# Bede
FTC#!# Ranilovic – Adriano, Csizmadia, Balog, Rodenbücher – Rósa, Stanic (Tóth B., 72.), Maróti, Andrezinho (Józsi, 81.) – Miljkovic (Heinz, 58.), Schembri. Szakmai igazgató#!# Prukner László.
Rákóczi#!# Kovács Z. – Okuka, Zahorecz, Zsók, Gujic – Grúz (Balázs B., 69.), Pedro – Pavlovic, Oláh, Jawad (Godslove, 88.) – Peric (Kulcsár, 62.). Vezetőedző#!# Sisa Tibor.
Gólszerző#!# Rósa (43., 11-esből).
Sárga lap#!# Andezinho (33.), Rodenbücher (53.), Maróti (66., 75.), illetve Zsók (13.), Okuka (33.), Oláh (36.), Grúz (40.), Zahorecz (77., 90.), Kulcsár (82.)
Piros lap#!# Maróti (75.), illetve Zahorecz (90.)