Jó hírekkel szolgálhatunk szurkolóinknak, hiszen egyre többen produkálnak negatív koronavírus-teszteket csapatunknál. A játékosoknak a pályára lépéshez azonban komoly vizsgálatokon kell még átesniük.

 

Mint arról beszámoltunk csapatunknál a válogatott szünetben ütötte fel a fejét a koronavírus járvány, hiszen a november 12-én elvégzett tesztelések során szinte az egész csapat és a szakmai stáb több tagja is pozitív COVID mintát produkált. A tendencia azonban szerencsére kezd megfordulni, s egyre többen gyógyulnak fel a betegségből.

 

– A játékosok, illetve a szakmai stáb is folyamatos PCR vizsgálaton esik át, ami heti két koronavírus-tesztet jelent – tájékoztatta honlapunkat Takács Róbert, klubunk technikai vezetője. – Ahhoz, hogy egy játékos újra pályára lépjen azonban nem elég egy negatív teszt. A Magyar Labdarúgó Szövetség az egészség megóvása érdekében szigorú szabályokhoz köti ezt, hiszen a két negatív PCR teszt mellett komoly kardiológiai és laborvizsgálat is vár azokra a labdarúgókra, akik átestek a betegségen.

Takács Róbert hozzátette: bár egyre többen produkálnak negatív mintát, de a kezdőcsapatból továbbra is hat játékos koronavírusos. Reméljük, hogy minél előbb visszatérhetnek a játékosok a pályára, a szakmai stáb tagjai pedig az oldalvonal mellé!

 

A Dorog elleni mérkőzésen már Erdei Carlo és Ur László is ott lehetett a társakkal. Csütörtökön pedig újabb teszten estek át labdarúgóink és a szakmai stáb tagjai is. Amennyiben ezúttal is jó eredmények születnek már egyre többen lehetnek ott a csapattal a Nyíregyháza elleni összecsapáson.