Szombaton a listavezető Érd csapata látogat a Kaposvári Rákóczihoz. A két zöld-fehér együttes tavaly is a dobogón végzett, idén Artner Tamásék szeretnék megelőzni az ezüstérmes Pest megyeieket. A második helyen álló kaposváriak jól tudják#!# most jobb játék kell, mint az eddigi hazai mérkőzéseken.

Tavaly nem tudta utolérni az Érd csapatát a Rákóczi, a mieink kétszer is kikaptak a Pest megyeiektől, emiatt mögöttük, a harmadik helyen végeztek a tabellán. Artner Tamás fiai az idén sem bánnák, ha az Érd lenne a második, de csakis abban az esetben, ha a Rákóczi nyeri a bajnokságot. Az eddigi hazai találkozókon még nem ment minden simán, a BKV Előre elleni gól nélküli döntetlent a Csorna elleni, jó hajrának köszönhető, 2-1-es siker követte. 
„A hazai találkozókon kicsit döcögött a szekér, nagy volt rajtunk a nyomás, de szeretnénk a szurkolóknak bebizonyítani, hogy az csak kisiklás volt, és tudunk mi jobban is játszani és eredményt is tudunk elérni” – fogalmazott csapatunk játékosa, Ludánszki Bence.
 Az Érd Limperger Zsolt vezetésével rutinos, összeszokott csapatot alkot, amely idén is a dobogóra pályázik. Soros ellenfelünk, hozzánk hasonlóan, 10 pontot gyűjtött eddig#!# a Gyirmót II., a Pénzügyőr és az Ajka ellen nyert, a III#!# Kerület ellen pedig döntetlent játszott. A házi góllövőlista élén Melczer Vilmos áll, aki négy találatot jegyez.  
„Én úgy gondolom, hogy mindkét csapat erősödött a nyáron, így kemény mérkőzés lesz. A tavalyi két találkozóból nem szabad kiindulni, ez új bajnokság. Akár mi játszunk otthon, akár a Kaposvár, mindenképpen azt gondolom, hogy háromesélyesek ezek a mérkőzések” – mondta Melczer.
A nagy érdeklődéssel várt találkozó szombaton 19 órakor kezdődik a Rákóczi stadionban, és a játékosok minél több szurkolót várnak, hogy bebizonyítsák, élcsapat ellen is tudnak jól és eredményesen játszani.