Tizenhat órát utazott Franciaországig Bank István, végül mégsem kellett megműteni, így várhatóan a vártnál hamarabb felépül majd sérüléséből. Csapatunk védője hazatérése azóta már meg is kezdte a gyógytornát.

Bank IstvánA korábbi utánpótlás válogatott védőnek négy évvel ezelőtt részlegesen elszakadt ülőidegének inasizma, de a sérülés akkor két injekció után rendbe jött. A tavaszi idény közben azonban újra jelentkeztek a fájdalmak, amelyek már nem enyhültek. A játékos szeptember elsején úgy utazott el Lyonba csapattársával, Major Ádámmal, hogy egy francia sebész megoperálja. A történet azonban váratlan fordulatot vett.
„A vizsgálatok után kiderült, hogy nincs szükség műtétre, csupán egy speciális injekciót kaptam. Hazatérésünk után, Budapesten megkaptam a másodikat, és örömmel mondhatom, hogy a fájdalmak megszűntek. Bizakodó vagyok, mert a műtét után nyolc-kilenc hónapot kellett volna kihagynom, így viszont más a helyzet. Hétfőn elkezdtem a gyógytornát, a gyakorlatokban Somlyai Nóra, a Rákóczi gyógytornásza segít. Azt viszont egyelőre nem tudom megmondani, mikor térhetek vissza a csapatba. Teljesen az elejéről kezdtük a munkát, hétről hétre nehezebb feladatokkal.”
A 29 éves futballista hozzátette#!# abban bízik, hogy a csapat meglovagolja a mezőkövesdi sikert, és a diósgyőrieket is le tudja majd győzni a szombaton 16 órakor kezdődő hazai bajnokin.