Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Bicskei TC csapata van a célkeresztben.

 

Az NB III. Nyugati csoportjának 35. fordulójában, vasárnap 18 órakor a Bicskei TC otthonában lép pályára csapatunk. A találkozó előtt ismerjük meg egy kicsit jobban a Fejér megyei település csapatának eddigi szereplését. A klub történelméről már korábban, a MOL Magyar Kupa találkozó előtt írtunk. Ezt ide kattintva lehet elolvasni.

 

Jelen

A bicskei gárda 34 fordulót követően a tabella ötödik helyét foglalja el az eddig megszerzett 58 pontjának köszönhetően. Csordás Csaba tanítványai nyolc meccs óta veretlenek, míg hazai környezetben szeptember óta nem találtak legyőzőre, ami igen jó mutató. A bicskeiek hazai pályán 31 pontig jutottak eddig, s csupán kétszer kaptak ki, a második fordulóban a Veszprém, míg a kilencedikben a Kelen ellen. A csapat legeredményesebb játékosa a 13 találatig jutó Sóron Tibor, aki a 2017/2018-as szezonban erősítette csapatunkat.

 

Egymás ellen

Együttesünk ebben a szezonban egyszer kétszer megmérkőzött a Bicskével, a MOL Magyar Kupa, illetve a Nyugati csoport belül. A kupa második körében rendezett összecsapáson együttesünk hátrányból felállva győzött kettő-egyre. A mérkőzés összefoglalója ide kattintva tekinthető meg. Bajnoki mérkőzés ugyancsak kaposvári sikert hozott. A 16. fordulóban Szederkényi Ádám, Bíró Dominik és Pintér Norbert is bevette a Bicske kapuját, amire csak Sóron Tibor tudott felelni. A mérkőzés összefoglalója ide kattintva nézhető meg.