Vasárnap 18 órakor a Bicskei TC otthonában lép pályára csapatunk az NB III. Nyugati csoportjának 35. fordulójában.

 

A hazai pályán szeptember óta veretlen Bicskéhez látogat csapatunk, amely november óta őrzi idegenbeli veretlenségét, így ebből a szempontból érdekes mérkőzésnek ígérkezik a vasárnap 18 órakor kezdődő bajnoki.

– Idegeben egyre jobban szerepelünk, remélem ez így is marad a bajnokság végéig – fogalmazott Ipacs Péter, csapatunk kapusa. – Mindent megteszünk annak érdekében, hogy folytassuk a jó sorozatunkat és Bicskéről is elhozzuk a három pontot.

Ez nem lehetetlen feladat, hiszen csapatunk ebben a szezonban már két alkalommal is bizonyította, hogy képes nyerni a Bicske ellen. A sikerhez vezető recept tehet adott, már csak sikerre éhes játékosok kellenek, s ebből sincs hiány.

– A Magyar Kupában és a bajnokságban is sikerült már nyernünk ellenük, ami úgy gondolom, egy plusz löketet ad csapatnak arra, hogy harmadszor is nyerni tudjunk – tette hozzá Ipacs Péter. – Mint minden ellenfélből, a Bicskéből is felkészültünk. Nem rossz csapat, hiszen nem véletlenül van ott az ötödik helyen.

Egyre jobban közeledik a bajnokság zárása, hiszen már csak négy forduló van hátra ebből a szezonból. A következő fordulónak a kilencedik helyről vág neki csapatunk, amely még szeretne előre lépni erről.

– Úgy gondolom, ahonnan indultunk, és ahogy kinéztünk a bajnokság elején, nem rossz a  kilencedik hely – mondta Ipacs Péter. – Természetesen az a célunk, hogy a szezon végére előrébb végezzünk és minden hátralévő mérkőzést megnyerjünk.