Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Budaörs SC csapata van a célkeresztben.

 

Szerdán újabb hétközi fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában, amikor is 18 órai kezdettel a Budaörs SC gárdája ellen lép pályára csapatunk a cukorgyári gödörben. A 27. fordulót a budaörsiek az előkelő ötödik helyről várják, pedig az elmúlt hét bajnokijukon sem tudtak nyerni. A legutóbbin pedig egy megsemmisítő, hét-kettes vereséget szenvedtek el hazai környezetben az FC Ajka ellen. Mindezek ellenére nem számíthat könnyű mérkőzésre csapatunk, hiszen a Budaörs egy nagyon jó erőkből álló együttes, amely folyamatosan képes meglepetést okozni. A BSC az idei szezonban eddig 13 mérkőzésen hagyta el győztesen a pályát, míg tizenegy alkalommal vesztesen, döntetlent pedig csupán két alkalommal játszott.

A két csapat szerdán találkozik egymással harmadik alkalommal a másodosztályban. A 2018/2019-es szezonban Tatabányán 3–2-re győzött csapatunk, majd a visszavágón Budaörs nyert 2–0-ra. A jelenleg is zajló bajnokság őszi felében pedig magabiztos, háromgólos sikert aratott együttesünk idegenben, s hazai környezetben is hasonlóra készül.

A budaörsieknél az őszi összecsapás óta edzőváltás is történt, hiszen Bognár György elfogadta az NB I.-es Paksi FC ajánlatát, így a távozott a klubtól. A helyét az addig másodedzőként dolgozó Márkus Tibor vette át.

A téli átigazolási időszakban nem volt sok mozgás a budaörsieknél, hiszen csak egy labdarúgó érkezett hozzájuk, míg kettő távozott.

Érkezett: Pintér Dominik (Monor).

Távozott: Tamás Olivér (Mol Fehérvár – kölcsönből vissza, majd Paks, kölcsönbe), Zeke Márió (Mol Fehérvár – kölcsönből vissza, majd Budafok).