A Budaörsöt látja vendégül csapatunk a Merkantil Bank Liga 27., újabb hétközi fordulójában. A szerdán 18 órakor kezdődő találkozót Oláh Gábor vezeti majd, míg a két segítője Baghy Csaba és Kovács II. Gábor lesz.

 

Két olyan csapat találkozik egymással szerda este a Rákóczi Stadionban, melyek számára rosszul sikerült az előző játéknap. Csapatunk ugyanis négy-nullára, míg a budaörsiek hét-kettőre kaptak ki.

– Akármennyire is biztos egy csapat szerkezete, viszonylag nehezen átjátszható a védelme és viszonylag kevés gólt kap, mindig vannak kifutott meccsek, melyek akár negatív, akár pozitív irányba sülnek el – mondta Várhidi Péter, csapatunk vezetőedzője. – Nagyon rossz volt a védekezésünk a Szombathely ellen. Viszonylag rövid az idő szerdáig, de próbáljuk átvenni azokat a dolgokat, amikből gólokat kaptunk. A csapatban is biztos lesz változás. Sajnos a középpályás játékunkkal nem vagyok elégedett, de megpróbáljuk abból megoldani, amink van.

Az őszi, tatabányai mérkőzés volt Várhidi Péter bemutatkozó találkozója csapatunk kispadján, amely igen jól sikerült, hiszen magabiztos, háromgólos sikert arattunk.

– Számunkra az egy kifutott eredmény volt, amire egyáltalán nem lehetett számítani az előző mérkőzések alapján, de a csapatnak akkor sikerült talpra állnia – fogalmazott Várhidi Péter. – A Budaörs nem az a csapat, amelyik beáll védekezni, egy őszinte focit próbál játszani Márkus Tiborral is. Szívesen emlékszem vissza az őszi mérkőzésükre és bízom benne, hogy a szerdai is hasonlóan alakul majd számunkra, hiszen azon kimondottan jól játszott a csapat. Bízom benne, hogy a játékosok is tudnak erőt meríteni abból a találkozóból.

A Budaörs egy hétmeccses nyeretlenségi szériából utazik Kaposvárra, azonban a tabella ötödik helyén álló csapatot így sem lehet lebecsülni, hiszen bárkit képes megverni.

– A mezőnyben mindenki ismeri a másikat, a játékosok is beszélgetnek az öltözőben arról, hogy a Budaörs ellen nem senki sem mehet biztosra, hiszen ellenük bármi megtörténhet – tette hozzá Várhidi Péter. – Az ilyen mérkőzésektől mindig tart egy kicsit az ember. Egy nagyon rosszul sikerült hétvége után találkozik egymással a két csapat, ők is egy pofon után várják a mérkőzést és kérdés, hogy ki, hogyan tud felállni ebből.