Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Budapest Honvéd FC csapata van a célkeresztben.

 

Az OTP Bank Liga NB I. 32. fordulójában együttesünk a Budapest Honvéd ideiglenes otthonában az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lép majd pályára. Csapatunk az utolsó, míg a Budapest Honvéd a hetedik helyről várja a találkozót.

A kispesti klubbal eddig 32 alkalommal találkozott csapatunk az élvonalbeli küzdelmes során. Az örökmérleg nyelve egyértelmű Honvéd fölényt mutat, hiszen a fővárosiak 19, míg együttesünk hat mérkőzésen tudott nyerni, emellett pedig hétszer született döntetlen. Az ebben a szezonban lejátszott két mérkőzésen is a budapestiek nyertek. A fővárosban kettő, míg a Rákóczi-stadionban egy-nullára. A legutóbbi találkozó óta edzőváltás is történt a Honvédnál, hiszen az olasz Giuseppe Sannino helyett már Pisont István irányítja a szakmai munkát Kispesten. Az nemrégiben kinevezett trénerrel koronázta meg a szezonját a Honvéd, amely ismét elhódította a Magyar Kupát.

 

– A hátralévő két meccsen szeretnénk még pontokat szerezni, ezért szerdán a Honvéd ellen is úgy lépünk pályára, hogy győzni szeretnénk – fogalmazott Hadaró Valentin, csapatunk bal oldali védője. – A Honvéd egy jó csapat, nem véletlenül nyerték meg idén a Magyar Kupát.

A Magyar Kupa siker óta nincs túl jó formában a Honvéd, hiszen azóta csak egyszer tudott nyerni. A legutóbbi két összecsapáson egyaránt kettő-nullára kaptak ki Pisont István tanítványai. Előbb a bajnok Ferencváros, majd a ZTE ellen.