Együttesünk vereséget szenvedett a szezon utolsó hazai bajnokiján a Kisvárda Master Good ellen. A két vezetőedző eképp értékelte a találkozót:

 


Disztl László
, Kaposvári Rákóczi FC: – Sajnos nem sikerült megismételni az elmúlt vasárnapi mérkőzésünket, pedig nagyon szerettünk volna örömet szerezni a szurkolóinknak az utolsó hazai meccsen. Az első félidőben stabil volt a védelmünk, mégis ajándékoztunk két gólt az ellenfélnek. A helyzetünkben pedig igen nehéz egy felállt védelem ellen játszani. Kiegyenlített mérkőzés volt, ahol egyik csapat sem játszott igazán jól. A Kisvárdának a három pont volt a lényeg, beálltak védekezni. Kettő-egynél lehetett volna még gólt szerezni, így feljebb toltuk a védekezést, de nem sikerült pontot, pontokat szerezni, ezt nagyon sajnáljuk.

 


Bódog Tamás
, Kisvárda Master Good: – A játék képe alapján megérdemelt győzelmet arattunk, annak ellenére, hogy egy harcos, jól felkészített Kaposvárra találkoztunk. Mi is rendesen felkészültünk erre a mérkőzésre és az a morális erő, ami jellemez minket az ezúttal is megvolt. Emellett jól is játszottunk, helyzetink voltak, uraltuk a mérkőzést.