Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Gyirmót FC Győr II. csapata van a célkeresztben.

 

Az NB III. Nyugati csoportjának 21. fordulójában, vasárnap 11 órakor a Gyirmót FC Győr II. otthonában vendégeskedik csapatunk. A gyirmótiak a hetedik helyről várják a tavaszi nyitófordulót. Polyák Gábor együttese kilenc mérkőzést nyert meg, míg hármon egy pontot szerzett, s nyolc alkalommal maradt alul a gárda. Hazai pályán eddig kilenc meccset vívtak a gyirmótiak, s a mérlegük teljesen kiegyenlített, hiszen négy siker mellett ugyanennyi vereség szerepel a nevük mellett egy döntetlennel fűszerezve. A csapat legveszélyesebb támadója Mayer Ádám, aki húsz forduló során 19 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját.

A felkészülési időszakban hat edzőmeccset vívott a Gyirmót II. Az elsőn négy-kettőre kikaptak a Csákvártól, a másodikon három-nullára a Mosonmagyaróvártól, a harmadikon pedig kettő-nullára az első csapatuktól. A negyediken a Lipót, míg az ötödiken a Csorna ellen értek el döntetlent, míg a főpróbát elveszítették a szlovák első osztályú Sereddel szemben.

 

Meccstörténelem

A harmadosztályban eddig öt alkalommal találkozott egymással a két csapat. A 2016/2017-es szezon első találkozóján még egy-egyes döntetlen született a kisalföldiek otthonában, a somogyi visszavágón azonban fölényes sikert arattak labdarúgóink, hiszen hét-nullával küldték haza a Gyirmót kettőt. A mérkőzés ide kattintva tekinthető meg. A következő szezonban már idegenben is hetet rúgott csapatunk, így az első mérkőzést 7–1-re nyerte. A cukorgyári gödörben már szorosabb csata zajlott, de Böjte Patrik találatával együttesünk otthon tartotta a három pontot. A mérkőzés ide kattintva nézhető vissza.

Ennek a szezonnak az őszi felében, pontosabban a második forduló során a vendégek szereztek vezetést, majd még az első félidő előtt János Norbert egalizált, s a második már nem is változott az eredmény. A találkozó ide kattintva nézhető vissza.