Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Kelen SC csapata van a célkeresztben.

 

Az NB III. Nyugati csoportjának 18. fordulójában, szombaton 13 órakor a Kelen SC érkezik csapatunk ideiglenes otthonába, a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Cseri úti sportcentrumába. A fővárosi klub történelméről korábban itt írtunk, most nézzük meg a jelenét, illetve az egymás elleni mérkőzések eredményét.

 

Jelen

A Kelen SC az elmúlt öt mérkőzés alapján a legrosszabb formában lévő csapat a ligában, hiszen, ha ezt az időszakot vesszük alapul, akkor még a sereghajtó Zsámbék is több pontot szerzett. A fővárosiak sorozatban a Bicske (1–0), a MOL Fehérvár FC II. (2–1), a Komárom VSE (3–2), a Tatabányai SC (2–0), illetve a Balatonfüredi FC (0–1) ellen maradtak alul. Igaz, ehhez hozzátartozik, hogy csak a balatonfürediek ellen játszott saját otthonában a Kelen. A Bordán Csaba által irányított gárda 17 fordulót követően a 15. helyet foglalja el a tabellán az eddig gyűjtött 19 pontjával. A XI. kerületiek ötször hagyták el győztesen a játékteret az első játéknapon a Budaörsöt, a másodikon a Csornát verték, a hatodikon a Zsámbékot, a kilencediken a Teskándot, míg a tizenkettediken a Mórt. Emellett négy alkalommal szereztek egy pontot: a Puskás Akadémia FC II., az ETO Akadémia, a Practical VLS Veszprém, illetve a Gyirmót FC Győr II. ellen. Bár nincsenek jó formában, de az eddigi eredményeik alapján nem szabad félvállról venni őket.

 

Egymás ellen

Csapatunk eddig két alkalommal találkozott a Kelennel. Az NB III. Nyugati csoportjának előző kiírásban hazai pályán Harsányi Dániel találatával szereztük meg a vezetést, de még a szünet előtt egyenlített a budapestiek Babinszky Bence révén, aki ezzel be is állította a végeredményt. A mérkőzés ide kattintva nézhető vissza. Idegenben hasonló volt a forgatókönyv, ugyanis Kertai Dániel és Lustyik Levente találataival az első játékrészben kettő-nullára elléptek a XI. kerületiek, de Mayer Milán és Orsós Tamás góljainak köszönhetően legalább az egyik pontot elhoztuk. Így szombaton az első sikerért lépnek pályára labdarúgóink a Cseri úton.