Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Szentlőrinc SE csapata van a célkeresztben.

 

A Merkantil Bank Liga NB II. 25. fordulójában a Szentlőrinc SE együttese érkezik a cukorgyári gödörbe. A vasárnap 17 órakor kezdődő összecsapás előtt ismerkedjünk meg egy kicsit jobban a Baranya megyei gárdával.

A másodosztály abszolút újonca a tabella 14. helyéről várja a találkozót, amely a két csapat történelmének csupán a második bajnoki mérkőzésre lesz. Az elsőt – melynek a kozármislenyi stadion adott otthont – a baranyaiak nyerték 3–1 arányban, sőt azóta egy felkészülési meccsen is legyőzték csapatunkat, így itt az ideje a revánsnak.

A Marian Sluka irányította szentlőrinciek a mögöttük hagyott 23 mérkőzésükből nyolcat is megnyertek, míg három szereztek egy pontot. Tizenkét alkalommal pedig vesztesen hagyták el a pályát. Az eddig összegyűjtött 27 pontjukból idegenben eddig 11 zsebeltek be, hiszen Győrben, Gyirmóton és Békéscsabán is nyerni tudtak, valamint Szegedről és Dorogról egy-egy ponttal távoztak. A legutóbbi fordulóban elmaradt az FC Ajka elleni mérkőzésük, mivel a szentlőrinci pálya az időjárási körülmények okán alkalmatlan volt a játékra, így a baranyaiak valamivel kipihentebben várják a vasárnapi bajnokit.

 

Így változott a Szentlőrinc SE kerete a téli átigazolási időszakban:

Érkezett: Babinszky Bence (MTK II.), Hesz Olivér (Taksony SE), Szrdjan Matics (szerb-magyar, Napredak Krusevac – Szerbia), Mervó Bence (Budafok – kölcsönbe), Ujvárosi Ádám (Vasas – kölcsönbe).

Távozott: Milos Lakusic (szerb, ?), Lehoczky Roland (MTK – kölcsönből vissza), Sinkovits Dávid (szerb-magyar, Backa Topola – Bácskatopolya, Szerbia, kölcsönből vissza).