A Szentlőrinc SE csapatát fogadja együttesünk a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. A vasárnap 17 órakor kezdődő összecsapást a szabályoknak megfelelően zárt kapuk mögött rendezik.

 

A csapatunkkal azonos, 27 pontot gyűjtő Szentlőrinc SE érkezik majd vasárnap a cukorgyári gödörbe. A baranyaiak ősszel három-egyre, míg a januári felkészülési időszakban kettő-egyre győzték le együttesünket, de labdarúgóink egész héten keményen dolgoztak azért, hogy visszavágjanak ezekért a vereségekért.

– A felkészülés alatti edzőmérkőzéseket soha nem lehet igazán értékelni, mert más-más terhelés alatt vannak a játékosok egyik illetve másik oldalon – mondta Várhidi Péter, csapatunk vezetőedzője. – Mi terhelésben voltunk, nem voltunk frissek, így sok következtetést nem lehet levonni a januári mérkőzésből. Az viszont látszott a Szentlőrincen, hogy egy szervezett, agresszív csapat, így egy harcos mérkőzésre számítok. Ebben az időszakban még sokat számít a pálya állapota, hogy milyen mély és sáros a talaj, s ezáltal mennyire alkalmas a játékra. Bízunk benne, hogy vasárnapra minden rendben lesz.

Együttesünk ebben az évben még nem tudott győzelemnek örülni, de a Szentlőrinc ellen minden lehetőség adott ahhoz, hogy megszülethessen az első siker.

– Azt gondolom, az idei első fordulóban egy nagyon jó eredmény értünk el Kazincbarcikán – folytatta Várhidi Péter. – A második meccs már a kezünkben volt, de ezt követően jött egy olyan dolog, aminek nem kellett volna. Ez pedig megbontotta az egységünket. Egész héten azon dolgoztunk, hogy átlendüljünk az előző hét szerdai megrázkódtatásokon. Bízom benne, hogy ez sikerült és kiegyenesedünk majd.

 

A vasárnap 17 órakor kezdődő bajnoki mérkőzést a pandémia miatt zárt kapuk mögött rendezik, de szurkolóink a Kapos TV YouTube csatornáján élőben követhetik az összecsapást.