A Kisvárda Master Good együttesét fogadja csapatunk az OTP Bank Liga NB I. kilencedik játéknapján. A szombaton 17 órakor kezdődő találkozót a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeiek a hetedik, míg együttesünk a tizenkettedik helyről várja.

Mint arról korábban beszámoltunk először lép pályára tétmérkőzésen a Kisvárda ellen csapatunk. Edzőmérkőzésen viszont már megmérkőztünk az észak-magyarországi gárdával, akkor egy izgalmas találkozón maradtunk alul. A nyári találkozó első hatvan percére lehet alapozni, hiszen akkor jobban futballozott csapatunk, mint a Kisvárda. Azóta viszont sok mindent történt, hiszen a Kisvárda edzőt is váltott, valamint szerződtette a román válogatott Gheorghe Grozavot, aki holtversenyben, hat találattal a góllövőlista élén áll.
– Ugyanolyan keményen készültünk, dolgoztunk a Kisvárda ellen is, mint az elmúlt hetekben – nyilatkozta Waltner Róbert, csapatunk edzője. – A felkészülésünket nem befolyásolta az, hogy a Kisvárdánál edzőváltás történt, hiszen egy ismerős tréner tért vissza a kispadra, hiszen az előző szezonban is Dajka László irányította a kisvárdaiakat. Mi csak magunkra koncentrálunk, arra, hogy minél jobban teljesítsünk ezen a mérkőzésen és a bajnokságban.
Együttesünk a legutóbbi hazai találkozóját magabiztosan nyerte a DVTK ellen, s labdarúgóink ezúttal is pontszerzésre készülnek.
– A csapat fejlődik és tanul, ezt akár heti szinten is lehet látni – folytatta Waltner Róbert. – A paksi mérkőzésen megvoltak a helyzeteink, csak egy kis szerencse és egy kis koncentráció hiányzott. Bízom benne, hogy a munkának meglesz az eredménye, s egyre jobban koncentrálunk és azok a helyeztek, amik a Puskás, vagy a Paks ellen kimaradtak egyszer csak bemennek.