Klubunk első, de minden bizonnyal nem utolsó alkalommal hirdetett rajzversenyt. Külön öröm, hogy a zöld-fehér karácsony pályázatra nemcsak Somogy megyéből érkeztek alkotások.

 

Klubunk általános iskolás tanulók alkotásait várta a zöld-fehér karácsony elnevezésű rajzversenyre, s nem hiába, hiszen szép számmal érkeztek pályaművek. Ezek közül kiemelkedett a Gamási Általános Iskola hetedik osztályos tanulójának, Nyári Melániának az alkotása. Melánia ezzel a rajzzal megszerezte az első helyet, így majd az ő rajzával kívánunk mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket. Emellett pedig egy, a csapat által dedikált labda a jutalma.

A második helyezettnek járó két tiszteletjegyet a tavaszi szezonra Hajdú Fanni érdemelte ki. A Gamási Általános Iskola ötödik osztályos tanulója Karácsony a stadionban című alkotásával szerezte meg az ezüstérmet.

A csókakői MRMÁI Nádasdy Tamás Tagiskola második osztályos diákja, Henneguette Elise zárt a harmadik helyen. A nyereménye pedig egy, a játékosok által dedikált csapatzászló.

A különdíjat, amely nem más, mint a győztese által választott mérkőzésen a kezdőrúgás elvégzése Bakos Zoltán érdemelte ki, aki szintén a gamási iskola tanulója, s jelenleg a hetedik osztályba jár.

A nyerteseknek külön gratulálunk! Mindenkinek köszönjük a munkáját, s a következő rajzpályázatra is nagy szeretettel várjuk majd az alkotásaikat.