Az NB III. Nyugati csoportjának tizenkettedik fordulójában a VLS Veszprém csapatát fogadjuk a Rákóczi-stadionban szombaton 17 órakor. A vendégek a tizenkettedik, míg együttesünk a második helyről várja a folytatást.

Az előző fordulóban, szintén hazai pályán magabiztos játékkal győzte le csapatunk a fővárosi III. ker. TVE együttesét, így újra a tabella második helyén áll. A hátrányunk továbbra is két pont az éllovas Érdi VSE-vel szemben. 
– Remélem, hogy hasonlóan eredményesek tudunk lenni a Veszprém ellen, mint az előző mérkőzésen – fogalmazott Waltner Róbert, a csapatunk edzője. – Annak ellenére, hogy nyertünk, követtünk el hibákat, amelyeket le kell szűkítenünk. Túl sok lehetőséget adtunk az ellenfelünknek, ezek számát csökkentenünk kell. Emellett pedig megpróbálunk minél több gólt szerezni, nem akarunk kétgólos előnynél sem leállni. Bízom benne, hogy a hazai környezet mindenkit feldob. Az utolsó két hazai mérkőzésünket sikerült megnyerni, remélem ezúttal is folytatjuk ezt a jó sorozatunkat. 
Együttesünknél ezúttal mindenki bevethető, hiszen Ur László eltiltása lejárt, s sérülés sem nehezíti a szakmai stáb dolgát.
Mint arról már írtunk, a veszprémi együttes az előző körben kikapott a megyei rangadón a sorozatban öt győzelemnél járó Pápai Perutz FC ellen, amely ebben a fordulóban a listavezető Érdhez látogat. A tabella tizenkettedik helyét elfoglaló VLS Veszprém eddigi mérlege három győzelem, három döntetlen és öt vereség. A 2016/2017-es szezonban a bakonyiak háromgólos vereséget szenvedtek Kaposváron, míg hazai környezetben 2–1-re nyertek.
Mindenkit szeretettel várunk szombaton a Rákóczi-stadionban! Szurkoljunk minél többen a Kaposvári Rákóczi FC sikeréért!