A harmadosztály Nyugati csoportjának tizenkettedik körében a VLS Veszprém együttesét láttuk vendégül. Csapatunk magabiztos és jó játékkal tartotta otthon a három pontot, amivel a csoport élére álltunk.

Együttesünk azzal a tudattal léphetett pályára, hogy a rivális Érdi VSE csak egy pontot szerzett a Pápai Perutz FC ellen, ezzel nagy esély kínálkozott arra, hogy újra a Nyugati csoport élére álljunk.
Remek iramban kezdődött a találkozó, csapatunk az első percektől fogva próbálta ráerőltetni akaratát a Veszprémre. A fölényünk a 19. percben mutatkozott meg helyzet formájában, ekkor Kollega Krisztián fordulásból találta el a bal oldali kapufát. Nem sokkal később Andorka Péter passza után Ivancsics Gellért lőtt kevéssel a jobb kapufa mellé. Csapatunk fokozta a nyomást, s a félidő felénél góllá érett a fölényünk#!# Szakály Attila szögletét követően házi gólkirályunk, Sóron Tibor kapásból lőtt a hálóba. A vezetés tudatában sem hagyott alább csapatunk lendülete, Andorka Péter, Lakatos Gergő és Nagy Krisztián előtt is adódott lehetőség, azonban újabb gól már nem esett a szünetig.
Remekül kezdődött a második játékrész#!# egy újabb szöglet után a kipattanót Kollega Krisztián bombázta a kapu bal oldalába, így megdupláztuk előnyünket. A hajrára teljesen felőröltük a vendégek védelmét, s ez gólokban is megmutatkozott. Előbb Rajczi Péter, majd Ludánszki Bence talált a kapuba, mivel mindketten csereként érkeztek a pályára, ezúttal is bejött Waltner Róbert taktikai húzása.
Csapatunk tehát fölényes sikert aratott, így kihasználta az Érd botlását, s újra a tabella első helyén áll.
Waltner Róbert, a Kaposvári Rákóczi FC asszisztens edzője#!# Elégedett vagyok a csapatommal, nem csak az eredmény, hanem a mutatott játék miatt is. A második meccset nyertük meg kapott gól nélkül. Az a fegyelmezettség, ami jellemezte a játékunkat az előző, III. kerület elleni mérkőzésen az most is megvolt. Nehezen indult a találkozó, az első percek alapján sokkal nehezebb összecsapásra számítottam, de az első gól megnyugtatott minket. A második után pedig teljesen felszabadultan játszottunk. Jár az elismerés a veszprémieknek, hiszen az utolsó percig sem adták fel, becsülettel küzdöttek.
Pintér Csaba VLS Veszprém asszisztens edzője#!# A játék minden elemében felülmúlt minket a Kaposvár, megérdemelt a győzelmük. 

Kaposvári Rákóczi FC–VLS Veszprém 4–0 (1–0)
Kaposvár, Rákóczi-stadion, 350 néző. V.#!# Kubicsek (Vörös, Rózsás).
Kaposvári Rákóczi FC#!# Slakta – Vachtler, Ur, Lakatos G., Hadaró – Szakály A., Nagy K. (Ludánszki, 75. p.) – Sóron, Ivancsics (Nagy J., 79. p.), Kollega K. – Andorka (Rajczi, 60. p.). Vezetőedző#!# Deákvári Antal.
VLS Veszprém#!# Mikler – Boromisza, Felber, Dobsa, Kókány – Simon B., Gunther (Kelemen, 78. p.) – Bene (Hoós, 67. p.), Szabó B. (Bognár B., a szünetben), Polareczki – Irmes. Vezetőedző#!# Orbán Tamás.
Gólszerzők#!# Sóron (25. p.), Kollega K. (47. p.), Rajczi (73. p.), Ludánszki (80. p.).
Sárga lap#!# Szakály A. (70. p.), illetve Boromisza (82. p.).