Győzelemmel kezdte meg szereplését a labdarúgó Ligakupa 2011–2012-es sorozatában a Kaposvári Rákóczi. A zöld-fehérek 2-1-re nyertek a Pécsi MFC otthonában Farkas Zoltán két remek szabadrúgásával.

Farkas ZoltánA somogyiak már a meccs elején vezetéshez jutottak#!# a 6. percben Farkas Zoltán 23 méteres szabadrúgásból tekert a bal felső sarokba. A második félidő elején büntetőből egyenlített a Pécs, ráadásul a kaposvári Kardos Norbertet kiállította a játékvezető. A hajrában Farkas Zoltán újabb szabadrúgást értékesített, így a kaposváriak győzelemmel kezdték a Ligakupát
A sorozat egyébként húsz csapattal rajtol, a 16 NB I-es gárda mellett négy másodosztályú, az MTK, a Gyirmót, a Szolnok és a Mezőkövesd nevezett. A futball mellett bevételre is számíthatnak a csapatok, a címvédő paksiak húszmillió forinttal lettek gazdagabbak, de a helyezetteknek is utalt a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága. 
A kiírás értelmében az öt első és a három legjobb második helyezett jut tovább a csoportból, utána kieséses rendszerben játszanak a csapatok. 
Labdarúgó Ligakupa, B csoport, 1. forduló

Pécsi MFC–Kaposvári Rákóczi FC 1–2 (0–1)
Pécs, 300 néző. V.#!# Becséri
Pécsi MFC#!# Holczer – Nagy J. (Turi, 88.), Causics, Petrók, Törtei – Pákolicz (Czibere, 68.), Regedei, Tóth Z., Demjén – Andorka (Zsdrál, 46.), Bajzát. Vezetőedző#!# Mészáros Ferenc.
Rákóczi FC#!# Horváth L. – Vadas, Graszl K. (Bank, 50.), Kardos, Farkas Z. – Farkas P. (Okuka, 83.), Kovács O. – Jawad (Bőle, 59.), Kulcsár (Mustapha, 47.), Gujic – Grumic (Haruna, 65.). Vezetőedző#!# Sisa Tibor.
Gólszerzők#!# Tóth Z. (57., 11-esből), illetve Farkas Z. 2 (6., 79.)
Sárga lap#!# Tóth Z. (79.), illetve Bőle (86.)
Kiállítva#!# Kardos (55.)