Kedden 18 órakor, a Pécsi MFC otthonában kezdi meg Ligakupa-szereplését a Kaposvári Rákóczi NB I-es futballcsapata. A találkozót 18 órától játsszák az Újmecsekaljai Stadionban.

Az idei kiírás szerint a Rákóczi a Pécs, a Ferencváros és a BFC Siófok társaságában szerepel a Ligakupában. 
– Az elmúlt évhez hasonlóan ez a sorozat arról szól, hogy akik a keretünkben vannak és eddig kevesebb lehetőséget kaptak, a Ligakupa-mérkőzéseken bizonyíthassanak – fogalmazott Sisa Tibor vezetőedző. – Mindenképppen jó, hogy ezek a játékosok tétmérkőzésen pályára léphetnek, és ha jól teljesítenek, akkor később a bajnoki találkozókon is könnyebben bekerülhetnek a csapatba. Szintén fontosnak tartom, hogy a fiatalok is játsszanak, nekik a tapasztalatra, a meccsrutinra van elsősorban szükségük. 
Hogy kedden milyen összetételű együttest küld a tréner a pályára, kiderül délután a helyszínen… A találkozó 18 órakor kezdődik. 
A kaposvári együttest nemcsak a szombati eredmény alakulása viselte meg, hanem az is, hogy többen rúgást kaptak, így kisebb-nagyobb sérülésekkel kezdték el a heti munkát. Jó hír, hogy két Rákóczi-játékos is válogatott mezben szerepelhet#!# Alexeev két és fél év után került be újra a moldáv nemzeti együttes keretébe, Balázs Benjámin pedig az Európa-bajnoki selejtezőkön szereplő magyar U21-es válogatottba kapott behívót.