Az NB III. Nyugati csoportjának tizenharmadik fordulójában együttesünk csak egy pontot szerzett a Csepel FC vendégeként, így visszacsúszott a második helyre. A játéknap nyertese az FC Ajka, amely nevető harmadikként az élre állt.

Riválisanink közül az Érdi VSE, akárcsak együttesünk, gólnélküli mérkőzésen egy pontot szerzett a VLS Veszprém otthonában, míg az FC Ajka kiütéses győzelmet aratott az újonc, THSE-Szabadkikötő felett. Az érdiek ezzel a lecsúsztak a dobogó alsó fokára, míg az ajkaiak, nevető harmadikként az élre álltak. A Videoton FC második csapata magabiztosan verte a Csornát, így két pontra megközelítette a listavezetőt. A hetek óta menetelő Pápai Perutz FC ezúttal a Puskás Akadémia FC II. ellen gyűjtötte be a hárompontot, így feljött az ötödik helyre, három pontra megközelítve a dobogósokat. Soron következő ellenfelünk, a Tarr Andráshida SC 3–1-re verte a III. ker. TVE csapatát, így győzelemmel hangolt kaposvári fellépésére.
A forduló további eredményei#!# Tarr Andráshida SC–III. ker. TVE 3–1, THSE-Szabadkikötő–FC Ajka 0–5, VLS Veszprém–Érdi VSE 0–0, Pápai Perutz FC–Puskás Akadémia FC a–a, Csornai SE–Videoton FC II. 1–4, Dunaharaszti MTK–Gyirmót FC Győr II. 1–0, BKV Előre–Pénzügyőr SE 0–1.