Az újonc Szentlőrinc SE ideiglenes otthonában, Kozármislenyben lép pályára együttesünk a Merkantil Bank Liga hatodik, újabb hétközi fordulójában, szerdán 17.30 órakor.

Öt forduló után a tabella tizenötödik helyét elfoglaló Szentlőrinc SE ellen lép pályára csapatunk. Az újonc baranyaiak a legutóbbi két fordulóban is nagyarányú vereséget szenvedtek, de ebből nem szabad kiindulni.

– Az utóbbi négy meccsen döntetlent játszottunk, amire még nem volt példa edzői pályafutásom során – mondta Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője. – Ráadásul az utolsó két mérkőzésen is kettő-nullára vezettünk, de a kiállítások megnehezítették a dolgunkat. Békéscsabán ráadásul egyik sem volt jogos, a Csákvár elleni viszont igen. Nem kellett volna lerántani a játékost, ezzel adtunk egy lehetőséget az ellenfélnek. Ezek után nagyon szeretnénk megszerezni az első győzelmünket. Ennek érdekében mindent megteszünk, de abból nem szabad kiindulni, hogy az előző két mérkőzésen hány gólt kapott a Szentlőrinc. Fegyelmezetten kell védekeznünk és meg kell próbálnunk kapott gól nélkül lehozni a meccset. A támadójátékunk hétről-hétre javul, remélem, hogy ezúttal is eredményesek leszünk a kapu előtt.