A Merkantil Bank Liga NB II. hetedik fordulójában az NB III. Keleti csoportját megnyerő, s ezáltal feljutó Monort fogadja együttesünk. A vasárnap 17 órakor kezdődő bajnoki mérkőzést Dolnegó Bálint vezeti majd, míg segítői Iványi István és Kis Zoltán lesznek.

A szintén újonc BSS Monor csapatát fogadja együttesünk a másodosztály hetedik fordulójában. A Pest megyeiek jelenleg a tizennyolcadik helyet foglalják el a bajnokságban, s idegenben még pont sem jutott nekik. Reméljük, ez a sorozatuk nem most szakad meg, akárcsak együttesünk veretlenségi szériája, amely már öt mérkőzés óta tart.
– Természetesen szeretnék folytani a megkezdett sorozatunkat – fogalmazott Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője. – A Monort azonban nem szabad lebecsülni, hiszen jobb csapat annál, mint azt az eredményei mutatják. Sok helyzetet alakítanak ki a mérkőzéseiken, veszélyes játszanak, de hazai pályán mindenképp nyerni szeretnénk és kiszolgálni a közönségünket. Jó lenne győzelemmel várni a válogatott szünetet, amikor is megpróbáljuk feltölteni a kicsit lemerült akkumulátorokat. Elég nehéz ez a vasárnap-szerda-vasárnap ritmus, de ez a többi együttesre is igaz. Próbáljuk rotálni a játékosokat és úgy megoldani a regenerációt, hogy frissek legyenek vasárnapra.
Együttesünk a remek sorozatának köszönhetően a hatodik helyre lépett fel a tabellán, s csak két pont a hátránya az éllovas Soroksárral szemben.