A Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia központjában ezen a héten még az edzések voltak a középpontban, hétfőtől viszont már egymást érik majd a mérkőzések a Cseri úti pályákon. Az idei, sorrendben immár 12. Intersport Ifjúsági Sportfesztiválon természetesen ott lesznek a Rákóczi utánpótlás csapatai is.

A fesztiválon szinte összes korosztályunk megméretteti magát, köztük az U15-ösök is. Horváth Miklós edző szerint a rendezvény kiváló alkalom lesz arra, hogy megismerje új játékosait.

– Ez egy fontos állomása a felkészülésnek, hiszen az NB I-es bajnokságra készülünk. Szeretném megismerni a csapatot, illetve több próbajátékost is megnézni a jövő hét folyamán. Remélhetőleg tudunk játszani minőségi ellenfelekkel is, mert az mutatja meg inkább a csapat erejét, illetve esetleges gyengeségeit – fogalmazott a fiatal szakember.
 
Horváth Miklós csapatát ráadásul nem akármilyen megtiszteltetés érte, ők játsszák ugyanis a nyitómérkőzést a Rákóczi Stadionban hétfőn este, Kaposvár testvérvárosa, a Bath City ellen. Tavaly a futballtornán a szervezők tizenegy kategóriában hirdettek győztest. Lettországba, Szerbiába, Olaszországba, Észtországba és Egyiptomba is került első helyezés.

A torna pontos programját az alábbi linkre kattintva találják meg#!#