Fontos győzelmet aratott csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. negyedik fordulójában. A Tatabányán rendezett találkozón Beliczky Gergő, Rajczi Péter és Bíró Dominik találataival gyűjtöttük be a három pontot.

Remekül kezdte a tatabányai kilencven percet csapatunk. Már a kezdetektől a kapuja elé szorítottuk a budaörsieket, akik nem bírták sokáig a nyomást. A kilencedik percben Zsiga Ervin beadására kiválóan érkezett Beliczky Gergő, aki közelről passzolt a hálóba. Nem sokkal később Zsiga Ervin szöglete után Hadaró Valentin fejelte vissza a labdát Rajczi Péterhez, aki csak centikkel maradt le játékszerről. Uralta a mérkőzést csapatunk, de a semmiből sikerült egyenlítenie a fővárosiaknak. Fodor Dániel beadását követően Sajbán Máté lőtt kapura, Pogacsics Krisztián ugyan kiütötte a labdát, de a játékvezető úgy ítélte, hogy ezt a csak gólvonal után tette meg. Akárcsak ez előző mérkőzéseken, ezúttal sem zuhant össze csapatunk a bekapott góltól, s még a szünet előtt újra megszerezte a vezetést. Zsiga Ervin sprintelt a saját labdájáért, majd középre adott, ahol Fényes Szabolcs lerántotta az érkező Beliczky Gergőt. Következhetett a büntető, melyet csapatkapitányunk, Rajczi Péter higgadtan lőtt a jobb alsóba. Már az első félidő hosszabbításában jártunk, amikor Nagy Norbert játékvezető Godzsajev-Telmán Rabil Ogli megmozdulását látta szabálytalannak a tizenhatoson belül, így a hazaiak is elvégezhettek egy tizenegyest, melybe Pogacsics Krisztián ugyan beleért, de nem tudta hárítani Lengyel Béla lövését.
A második félidő elején Rajczi Péter lövése szállt fölé, majd Kollega Krisztián kísérletét fogta Demjén Partik, de a másik oldalon is alakultak ki gólszerzési lehetőségek, de a védelem remekül teljesített. A játékrész közepén Bíró Dominik remekül ment el a bal szélen, majd elemi erővel bombázott a léc alá, így újra, immár harmadszor szerezte meg együttesünk a vezetést. A folytatásban a hazaiak Fodor Dániel rengő kapufája, majd a másik oldalon Rajczi Péter lövése után is gól születhetett volna, de maradt a 2–3. Együttesünk így megszerezte első sikerét a bajnokságban.

Budaörs–Kaposvári Rákóczi FC 2–3 (2–2)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, 200 néző. V.#!# Nagy N. (Szabó P., Kulman).
Budaörs#!# Demjén P. – Menyhárt A., Kékesi, Tányéros Á., Ódé (Csobánki, 76. p.) – Fényes (Czitkovics, a szünetben), Kesztyűs B. – Fodor D., Lengyel B. (Sajbán Mi., 85. p.), Medgyes S. – Sajbán Má. Szakmai igazgató#!# Bognár György.
Kaposvári Rákóczi FC#!# Pogacsics – Vachtler, Ur, Szabó A., Hadaró (Fodor M., a szünetben) – Godzsajev-Telmán, Hegedűs D. – Zsiga (Kollega K., 58. p.), Beliczky, Bíró D. (Csernák, 68. p.) – Rajczi. Vezetőedző#!# Waltner Róbert.
Gólszerzők#!# Sajbán Má. (20. p.), Lengyel B. (45+1. p. – 11-esből), illetve Beliczky (9. p.), Rajczi (42. p. – 11-esből), Bíró D. (65. p.).
Sárga lap#!# Fényes (41. p.), Fodor D. (92. p.), illetve Gozsajev-Telmán (45. p.), Fodor M. (57. p.), Kollega K. (91. p.).