A Merkantil Bank Liga negyedik fordulójában csapatunk megszerezte az első győzelmét. Lássuk, hogyan értékelte a találkozót a együttesünk vezetőedzője, Waltner Róbert és a Budaörs szakmai igazgatója, Bognár György.

Waltner Róbert#!# Az utolsó tíz perc egy félidőnek tűnt, de megérdemelt győzelmet arattunk, amiért sokat tettünk. A mérkőzés vége felé ránk jött a Budaörs, de sikerült kivédekeznünk, pedig többen már a térdükön járták, hiszen igen hajtós, küzdelmes találkozót játszottunk. Igaz, 2–3-nál lezárhattuk volna a mérkőzést, hiszen Rajczi Péternek volt egy nagy lehetősége, de így lett izgalmas a vége. Az összes játékos kiadta magából a maximumot és ez három ponttal párosult. Az első bekapott gól szerencsére nem fogta meg a csapatot, nem dőltünk bele a saját kardunkba és tudtunk még egy gólt rúgni, de a szünet előtt kaptunk egy jogos tizenegyest. A félidőben azt mondtam a játékosoknak, hogy tartsák magukat az előzetesen megbeszélt taktikához és tegyenek meg mindent a győzelemért. A folytatásra is megmaradt a hitünk, becsülettel küzdöttek a sikeréért. A szerencse is mellénk állt, hiszen a kapufáról kifele pattant a labda. Összességében megérdemeltük a győzelmet.
Bognár György#!# Körülményesen, sok technikai hibával futballozott a csapatom, nem azt a játékot nyújtotta, amit az elmúlt hetekben. A Kaposvár jól játszott, azt csinálta, amit kell, s megérdemelten szerzett három pontot.