pepsifoci.hu információi szerint a Ferencváros igen közel került ahhoz, hogy egy újabb igazolást nyélbe üssön#!# megszerezze Kaposvárról Maróti Bélát. Értesüléseink szerint komoly esély mutatkozik arra, hogy a középpályás ismét a fővárosba szerződjön. Maróti korábbi edzőjét, Prukner Lászlót követhetné az Üllői útra.

A Ferencváros védekező középpályásai közül már távozott Tommy Doherty, és, mint azt elsőként megírtuk, szinte bizonyosan máshol folytatja majd a jamaikai Jason Morrison is. Józsi György személyében már szerzett egy pálya közepén bevethető labdarúgót a nyáron az FTC, a pepsifoci.hu információi szerint pedig hamarosan újabb erősítést könyvelhet el a szakmai stáb a poszton.

Úgy tudjuk, a Fradi nagyon közel került ahhoz, hogy megszerezze az előző szezont Kaposváron töltő, előtte többek között a Honvédban is megfordult Maróti Bélát. A futballista egy évvel ezelőtt 1+1 esztendőre írt alá a Rákóczinál, így a Ferencváros jó eséllyel el tudja hozni Somogyból. A játékos így az FTC egyik elsőszámú jelöltje lett a belső középpályás pozíciójába, de értesüléseink szerint ezen a poszton több labdarúgóval is kapcsolatban áll a klub.

Amennyiben Maróti a IX. kerületiek futballistája lesz, továbbra is együtt dolgozhat Prukner Lászlóval, aki Kaposváron is az edzője volt.