A Cegléd ellen játszotta csapatunk utolsó hazai bajnokiját az őszi szezonban. Győzelmi reményekkel vágtunk neki a mérkőzésnek, a végén azonban maradt a gól nélküli döntetlen.

Az első helyzet Fejős Áron előtt adódott, de lövése csúnyán fölé ment a 10. percben. A 27. percben ismét Fejős lőhetett, ezúttal viszont Tóth kapus hárított. Hat perccel később a vendégek is veszélyeztettek, de Dóczi lövésénél jó helyen volt Somodi.
A második félidőben rögtön megszerezhették volna a vezetést a ceglédiek#!# Szabó fejelhetett négy méterről, de Somodi hatalmas bravúrral hárított. Rögtön utána Fejős került ajtó-ablak ziccerbe, már csak Tóth kapus mellett kellett volna elrúgnia a labdát, de egyenesen a kezei közé ment a próbálkozása. A mérkőzés utolsó perceiben Somodi kiállítása okozott némi izgalmat, miután letarolta Teixeirát. Csere híján Kiss Márton állt be a kapuba, de mindössze Dóczi gyenge próbálkozását kellett hárítania.
Kaposvári Rákóczi FC–Ceglédi VSE 0–0
Kaposvár, Rákóczi-stadion, 300 néző. V.#!# Szőts (Lémon, Pápai)
Rákóczi FC#!# Somodi – Kiss M., Vermes, Lakatos, Hadaró (Földes, 85.) – Kovács T. (Hampuk, 79.), Nagy K. – Karacs, Fejős (Kozics, 68.), Zsdrál – Király. Vezetőedző#!# Márton Gábor
Cegléd#!# Tóth Z. – Vattai, Makrai, Farkas I., Pesti – Füle (Alex, 61.), Koncz – Markó (Kormos, 90..), Szabó D., Dóczi – Koós. Vezetőedző#!# Szabó István László
Sárga lap#!# Lakatos (14.), Fejős (30. , Kovács T. (67.), illetve Szabó D. (19.), Pesti (81.)
Kiállítva#!# Somodi (86.)