Utolsó hazai bajnokijára készül csapatunk az őszi szezonban. Szombaton a Cegléd látogat a Rakóczi-stadionba, akik ellen szeretnénk megtörni a szeptember vége óta tartó hazai nyeretlenségi sorozatot.

Rajczi Péter második gólja az Ajka ellen magabiztos győzelmet jelentett még szeptember végén. Utána viszont három hazai vereség következett. Ezt a rossz sorozatot szeretnénk megtörni a Cegléd ellen, de könnyű dolgunk, szinte bizonyos, hogy ezúttal sem lesz.

„Mostanában nekünk egyik mérkőzés se egyszerű sajnos. Talán egy kis pozitívum az egészben az, hogy ez nem a játékunknak köszönhető, mert aki kijár a mérkőzésre, az láthatja, hogy nagyjából uraljuk a mérkőzést, csak nem tudunk gólt rúgni, ami elég nagy probléma – mondta Márton Gábor, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője.
A szakvezetés gondjait tovább szaporítja, hogy a gólfelelős Rajczit a múlt heti, soroksári kiállítása miatt két mérkőzéstől eltiltotta az MLSZ fegyelmi bizottsága. Kovács Olivér, Nagy Krisztián, Házi Bence és Luka Dominic pedig sérülés miatt hagyhatja ki a hazai idényzárót. 
Ellenben jó hír lehet, hogy a ceglédieknek eddig nem sikerült még nyerniük idegenben. A mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik a stadionban.