Gólnélküli döntetlennel zárult a Kaposvári Rákóczi FC élvonalbeli labdarúgó csapatának idei első felkészülési mérkőzése. A zöld-fehéreknél a kezdőcsapatban kapott helyet a kaposváriak új igazolása, a Kaposvölgye csapatától érkező Egejuru Godslove, sőt a kilátogató szurkolók három, tesztelésen lévő labdarúgót is árgus szemekkel figyelhettek.

A szerb Dragan Ataneszijevics és a brazil Da Silva végig játszotta a mérkőzést, míg az olasz Gabriel Farbies egy félidőt töltött a pályán. Előbbi két labdarúgó a középpályán, míg utóbbi a jobbhátvéd posztján kapott szerepet.

Túl sok helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki, viszont a kemény belépők nem hiányoztak a meccsből, sajnos nem is múlt el sérülés nélkül a találkozó. A mérkőzés 20. percében Szepessy Róbert kapott rúgást a térdére, aki nem is tudta folytatni a játékot.

A Rákóczi szombaton 14 órakor a horvát Cibalia Vinkovci csapatát fogadja a Cseri úti műfüves pályán.

Kaposvári Rákóczi FC–Nafta Lendava 0–0
Kaposvár, Cseri út, 100 néző.
Rákóczi FC#!# Horváth L. – Grúz (Kerekes), Petrók (Pest), Zahorecz (Farbies) – Markovics, Balázs, Ataneszijevics, Da Silva, Bogdán G. (Balogh G.) – Szepessy (Lambulics), Godslove (Reszli). Vezetőedző#!# Prukner László.

Temesvári Iván